Gmry bnde de gebelik şekeri çıktı doğum doktorum dahiliye yönlendirdi kan testi istedi oda insülin veya ilaçlık bir şeyin yok dedi diyetisyene yönlendirdi oda aynı şekilde şekerin o kadar yüksek değil belki enfeksiyondan falan da yüksek çıkmış olabilir ama yinede de sana bir diyet listesi vereyim dedi rahat kadın yarım saat birşeyler anllati hani 2 doktorda o kadar yüksek birşey yok deyince açıkçası ben diyet listesine uymadım ama beyaz ekmeği bıraktım tatlıyı asla bırakamıyorum ama 2 gün önce de doğum doktoruma kontrole gittimde ise gebelik şekerin çıktıydi naptın falan deyince bnde anlattım listeye uyuyorsun değil mi deyince evet demek zorunda kaldım😂😂 açlık tokluk şekerini ölçüyor musun dedi hayır dedim sabahları uyandığında ilk 2 saat tokluk şekerini bir cihaz alıp evde kesin ölç sonuçlarına bak dedi bebeğin suyu falan gayet iyi kilosuda yerinde şekerin çok yüksek olsa amniyon sıvısı çok olurdu falan gibi bisyler dedi ne yapmam gerekiyor acaba kafam cidden karışti gebelik şekerini ciddiye almalı mıyım ? Ya da evde ölçüm falan yapayım mi sizce bu arada 31+5 haftalık Hamileyim ❤️