Kikiriki Sahirenur ben 6+3 de duydum ama keşke o kadar erken gidip kendimi strese sokmasaydım diyorum bebek çoo küçüktü kesem küçüktü boşuna stres olmuştum bence 7. Haftada gidin
Sahirenur Kikiriki bugün kontrolüm vardı sadece kese görünüyor içini görmek içinde alttan bakmadı 1-2 hafta sonra sonra tekrar gel dedi korktum bende 🥲
Kikiriki Sahirenur vajinal muayene ile duyulmuştu benimki ama o kadar belli belirsizdi ki yani bekleyin bence 7. Haftayı
Mrvmrv78 Sahirenur sıkıntı etmeyin 8. 9. Haftada bebeği görenler oluyor herkesin aynı olcak diye bir durum yok
Ozgekiz Sahirenur 😊 ben de aslında 6+4 te gittim ama geç döllenme deyip 5+5 e çekti. Çok çok yeni, belki de bugün başladı atmaya demişti doktorum 🥹
H_M_ Ben 6+6 da gittim kese ve bebek göründü kalp atışı yok dedi korktum pazartesi gidecem inşallah 7+6 inşallah duyarım kalp atışını 😔
180220 @Sahirenur bana da aynı şeyi söyledi geçen hafta gittim keseyi gördük ama içi boştu 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım ama boş olması beni de korkutu
1ErkekkkAnnesi Sahirenur 5+6 da duydum bende bu geçtiğimiz pazartesi günü doktor bebek daha bugün bile oluşmuş olabilir dedi çok yeniydi 7. Hafta ideal bence