Ben bu yaklaşımda ki doktorları anlamıyorum , çok anormal bir gerilik olmadığı müddetçe nasıl hemen bir takım hastalıkları yapıştırıp hamile bir insanın tüm psikolojisini bozabiliyorlar akıl alır gibi değil . Her insanın gelişimi farklıdır , hepimiz aynı boyda aynı kiloda miyiz ? Bazı insanın bacak boyu uzundur , bazimizin gövde . Bebeklerimiz de aynı sekilde genetigine göre gelisim gösteriyor . Vücudunda çok orantısız bir gerilik olur ve aradaki makas gittikce açılır gelişmez , yanında başka bulgularda eşlik ederse ancak o zaman bu kadar rahat down sendromundan sözedilebilir bence . Benim bebeğim gebeligimin başlarında hep haftasından önde giderdi . Bazı plasenta sorunlarım oldu bacak boyu 1 hafta 10 gün , karın cevresi 1 hafta geride kaldi hep . Onun dışında başka bir bulgu yok gayet hareketli çok şükür . Ölçümler de çoğu zaman yaniltabiliyor aklınızda olsun . Doktorumda her zaman der 1 hafta 10 günü yanılma payı olarak düşün , 2 haftadan sonrasını ciddiye almalıyız diye . O yüzden kendinizi hiiiiiiiic üzmeyin sağlıkla alın kucaginiza bebisinizi