Merhaba sevgili Anneler öncelikle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin.. şimdi sizlere şuanda beni çok rahatsız eden ve işin içinden asla çıkamadığım bir konudan bahsetmek istiyorum 28 yaşındayım geçen sene aniden başlayan ekstrasistol dedikleri bana mesleğimi bile bıraktıran bi illet ile karşılaştım her gün ama her gün gecesi gündüzü ayakta olması yatakta istirahat etmesi gezmesi oturması nerede ne zaman olacağını bilmediğim kalbimin birden durup tekrar çalışıyormuş hissi o an nefes duruyormuş hissi ve tabi ardından bunun defalarca olması ve bitmeyen bi döngü sayısız dr sayısız tetkik ve sonucunda kalbinizin kendisinde bişey yok ama günlük 2000 geçmeyen ekstra atımlarınız var bunları hissediyorsunuz ilaç vs ilaç nabzı düşürüyor ve asla bitirmiyor elbette neyse bir sene öyle kabus gibi geçti bu yıla girerken bi 1 2 ay bu atımlar seyrekleşti ve ben sanırım artık bitti dedim allahım nasip etti ve hamile kaldım bu arada dipnot 5000 üstü olmadan ablasyon yapmıyorlar + gebeyken de yapmıyorlar radyasyon riskinden dolayı neyse gebeliğimin ikinci ayına kadar sıkıntı yoktu dördüncü aya bugün 15 haftalığım tam bir başladı bir haftadır ama kabus gibi adeta şimdi yol uzun ve henüz daha böyle ağırlaştığında nefes almak bile zorken ben bununla nasıl baş edeceğim doktorlar çok zarar olmaz işte kilo alımına dikkat edersin diyor ama benim korkum ben bu kalp ile ard arada gelen atımlar ile ne olacağım normal doğururken gelirse bayılırım herhalde sezeryan da zaten kanlı bi ameliyat kalbe ağır ne yapacağım ağzımdan çıkmayacağına göre bebeğimin Allah rızası için böyle olup doğum da ekstra atımı olup sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı varsa lütfen beni aydınlatsın çok uzun oldu ama bıraksalar sabaha kadar anlatırım yıldım artık mesleğimi yapamaz hale gelmiştim ama anne olma istediğime yenildim geçti sanmıştım nolur dua edin bana