morcivert11 Kızlar 7. Haftama girdim.10 gün önce 6.5 mm olan kesem 7.2 mm olmuş.Betalarmda zaten çok az artıyordu.Böyle olupta sağlıklı olan varmı.Çarşamba günü tekrardan çağırdı doktor.Tüm kullandığım ilaçları bıraktırdı poregestan kan sulandırıcı vs.Kesem hiç büyğmemişmi sizce bu 10 günde
[silindi] Kese göründükten sonra kimyasal olmaz düşük olur, kimyasal gebelik ultrasonda hiç görülemedeen betanın düşmeye başlamasıyla olur, kese göründükten sonra normal gebelik olur ve sonlanırsa düşük olur, önlem olarak progestan vs başladı mı acaba
morcivert11 [silindi] evet progestana başlamştı fakat 10 gün içinde kesem büyümediği için sanırım bırak kullanma dedi kendiliğinden düşer belki dedi.
Arven12 Selam sana yazmak icin hesap actım. 2 ay once 30 la öğrendim 3.000 e kadar cıktı kesede 1-2 hafta iyi büyüdü 17mm büyümesi durdu içinde embriyo oluşmamıstı dr 10 gün bekleyelim kendiliğinden düşer belki demişti kendiliğinfen evde düştü kese böyle bir sey olabilir geçmiş olsun boş gebelik oluyor
morcivert11 Arven12 Selamlar öncelikle çok geçmiş olsun sizede rabbim tez zamanda sağlıklısını nasip etsin.Evet benm doktorumda sanırım boş gebelk olduğunu düşünüyor zaten beta artışlarm hiç istenilen düzeyde artmadı şimdi progestanı bıraktırdı 5 gün sonra tekrar gel dedi çarşmba günü gidicem