Slm kızlar sabhtan beri adet olcakmisim gibi kasiklarimda ve belimde agri var ama birden girmiyor surekli bi agri bu oglusumda bi yerde toplaniyo yalanci sanci bumu acaba 🤔
    Karnin taş gibi oluyomu ve ayni zmaanda belinede sanci giriyorsa ve arasi kisa suruyosa bu sancidir ama arasi uzunsa yalanci sancilar yani doguma hazirlik sancilari benim boyle oluyo 1 hafta yattim hastanede bu yüzden hareket edemiyosun bunlar olunca ama kısa suruyo uzun sürse dogum sancis artik 30 dk falan suruyo ama hareket bilebedemiyorum gecene kadar
      Tuba06 tam anlamiyla adet olcakmisim hissi var dayanilmiycak gibi değil yani tek tarafa toplaniyo genel olarak tas gibi degil
      htc_kynr bende de aynı şey var kasıktan bacağıma doğru uzun geçmeyen adet ağrısı 35+5 haftalığım
      htc_kynr cocuk bi yerde toplanmiyo ama evet iki uc gundur bellimde ve karnimda agri var 34+3uz bizde bi de cati agrim var sanki cocuhun kafasi iki bacak aramda gibi hissiyat veriyo .s
        Bgusta çatı agrim hafifledi sanki bundan onceki haftalarda cok fazlaydı ama biraz yuruyeyim cikcakmis gibi hissediyorum aşağıya basiyor yuruyemiyorum 😑
          htc_kynr hic bi sey yoktur. Bende de vardı erken dogum dye korkmuştum. Her şey normal bunlar olmalı