caglaoztrk Az önce uyandı 8dk tek göğüsümü emdi uyudu 16 günlük,doymuş mudur? Bazen 1 saat kalan bebe bazen de böyle dakika kalıyor 🫠
babyiscoming_ caglaoztrk doymasa uyumazdı bence. Ortalığı ayağa kaldırıyorlar açken😂 ben genelde 15 dk bir göğsümü 15 dk diğer göğsümü emziiryordum toplam 30 dk. Yenidoğan döneminde 2 damla sütle bile doyuyorlar zaten
caglaoztrk babyiscoming_ gündüzleri bende iki göğüsümü vermeye çalışıyorum ama çok çabuk süt sarhoşu oluyor bebişim ister istemez de ya bu çocuk doydu mu diye geceleri beni düşündürüyor 🥲
caglaoztrk babyiscoming_ evet kendisi uyanıyor çoğu zaman ben ne olur ne olmaz diye hep alarm kuruyorum da 😂
deletedmom43191 caglaoztrk 🤣🤣🤣 dikkat et etraf sulanmasın 🤣🤣🤣 bez açılınca fıskiye devreye giriyor 🤣🤣🤣
caglaoztrk deletedmom43191 valla çok zor ben daha hiç altını değiştirmedim desem 🤣 eşimle annem ilgileniyor ben sadece emziriyorum sütbank 🤣🤣 çok minik diye korkuyorum çocuğuma dokunmaya 🫠
Sazenin caglaoztrk hahaha bende de durum aynı 4 günde max 2 kere değişmişimdir altını 🤭 bende 15dk yapıyordum ama ben ayırıyorum göğüsten genellikle çok kopmak istemiyor🥲 geçişte gaz çıkarırken uyuyor gibi oluyor bazen diğerine geçemiyor
Bnguuu_102 caglaoztrk kız benim 15 yaşındaki kızım değiştiriyor altını hep 😅 hatta üstünü giydiriyor çıkarıyor banyosunu da onunla yaptırıyoruz alışırsın artık yavaş yavaş korkma sakin ol 😊
Bnguuu_102 caglaoztrk yenidoğan bebeğin 30-40 dk boyunca emmesi lazım aslında altını değştiein gazını alın tekrar emzirin
Hshshzgsghzhshs Bnguuu_102 Okadar ememiyo ki ya uyuyup kalıyor çünkü benim kızımda 23 günlük oldu bı mememde 15 dk emiyor sonra diğer memede 10 dk emiyor uyuyup kalıyor istemiyor bazen iki saat bazen bı saat uyuyo uyanıyor tekrar bazan 3 saat uyuyo
Bnguuu_102 Hshshzgsghzhshs 23 günlük olduysa 20 dk emse doyar merak etme benimki de 26 günlük anca o kadar emiyor emerse
Hshshzgsghzhshs Bnguuu_102 yaaa öyle mi okadar düşünüyordum ki doyuyo mu doymuyor mu diye bu cevabı alınca çok sevindim şuan yaaa teşekkür ederim ♥️♥️