minussset Ben sağa yatamıyorum solada yatamıyorum sırt üstüde yatamıyorum. Baya yarım oturur vaziyette hafif sola dönüp yada oturur vaziyette uyumaya çalışıyorum oda olmuyo . Ben uyuyamıyorum 😅 tavsiyeleriniz nedir? Siz nasıl uyuyorsunuz ??
cakethesel minussset Sol uyuşunca sağ,sağ uyuşunca sol arada çok nadir nefesim daralana kadar sırt üstü🤣
Yogurtlupilav minussset bir küçük kırlent göbek altına koyup bazen 3-4 saat uyuyabiliyorum. Sağ tarafa dönük daha rahat ediyorum. Genelde akşamları 10 gibi bayılıyorum. 2 gibi flnda uyanıp nöbeti eşimden devralıyorum 😄
Nesrnn Sol tarafa yatıyorum bazen sag tarafa dönüyorum bu sureklı oluyor cunku fıtık var sabıt kalamıyorum uykudayken alışkanlık sırt ustun yattığım oluyormuş eşim uyandırıyor doğumdan sonra sırt ustu yatmak ıstıyorum
minussset Nesrnn yarım oturur vaziyette uyumak yada oturur vaziyette hafif sola yada sağa yatmak zararlı mı 🤨🤨
minussset Ebru_ebru oturur vaziyette ayakları uzatıp uyumayı denediniz mi ? Acaba zararı var mı 😊 zaten her türlü uykular haram oldu 😄😅
Nesrnn minussset evet boluk boluk uyku hamile yastığı onerdıler ama ben almadım memnun kalanda var memnun olmayanda
Ebru_ebru minussset Hiç denemedim rahat edebileceğimi düşünmüyorum karnım büyüdü birde bebeğim sağ tarafta toplanıyor çok fazla o yüzden uzanmak daha iyi benim için gözlerim açık bedenim dinleniyor 😂😂
cakethesel minussset o şekilde uyumaya calısınca sağıma soluma cok zor dönüyorum çatı kemiğimde ağrı olduğu için bide kaburgalarım daha cabuk ağrıyor öyle😅 yani bize doğuma kadar rahat uyku yok,dogumdan sonrada bebiş uyutmaz alışacağız artık😅
minussset Ebru_ebru doktora soralım bir yarım oturur vaziyette uyumak zararlı mı diye ona göre burda da paylaşırım . Yarım oturur vaziyette sırt ve kafa kısmınıza 5-6 yastık koyup sap sol ayak altı her yer yastıklarla dolu rahat uyku sağlayabiliyorum 😄 doktor önerirse sizlere paylaşırım 💝💝💝🌷🌷🌷🤰🤰🤰😊😄😃😂
minussset Ebru_ebru uykusuzluk zor . Bazen diyorum erkekler doğursaydı nasıl olurdu 😅 en güzeli babalık 😁
minussset Ebru_ebru 3 hafta var kontrole ama aklımda . Unutmazsam söz sorucam sizede bilgi vericem 🌷🌷🌷🙏💝💝💝😊😊😊
Ebru_ebru minussset Ahh ahh bende diyorum erkek olsaymışım diye 😂😂 bazen eşim benden daha çok hamile ama olsun artık ona da alıştım 😂😂😂
minussset Ebru_ebru ayyy kız hasta olsakae yatak döşek yatarlar 😅😂😂😂😂😂 biz hasta olunca bil ev iş koca ilgileniyoruz. Erkeklerin hamileliğinde bizi canımızdan bezdirirdi . Bu arada kaç haftalık gebesiniz 💝🌷