Prenseslerim_ Tardu nasil ?. Tardu yaygın bir Türkçe isimdir. Tardu Türkçe’de “Karanlıktan Gelen Işık” anlamına gelir.
ayseeeemoyku Prenseslerim_ kızım olursa Parla koyarım ilk kızımın adı Öykü☺️ Parla da şimdi yeni türedi benim çok hoşuma gidiyo heleki o şarkısı 🤌🤌
iskhilal Prenseslerim_ kötü bir isim ya. Örnek vereyim bir kaç tane Asaf, Zeyd, Sertuğ, Barlas, Karel, Arel, Atlas, Ardıç, Kutay, Mirkan
Yogurtlupilav Prenseslerim_ Tardu ismini bende severim. Aren, Pamir ve Berk isimlerini de çok beğeniyorum. Hiç duyulmamış değil ama belki fikir olur 💐
Fey04 Bende erkek isimlerinde yamaç ılgaz doruk bu üçü arasında yüksek olduğumuz yamaç cinsiyeti daha belli değil kız isminde hala karar veremedik 😂
FRVP20 Prenseslerim_ üzgünüm ama kulağa hoş gelmiyor miran mahir aslan zayn zeyd Alparslan Alperen ya erkekte neden seçenek az 🥲☺️☺️
History5 İlk oğlumda cuk diye bulmuştuk bunda her bulduğumuza çeşitli yorumlar geldi koyacak isim bulamadım soğudum her birinden en sonunda karar verdik isimde de netleştik ama kimseye söylemek istemiyoruz şuan çünkü milletin zevkine göre olmuyor hangi birini memnun edeceğiz? içime sindi mi bitti bu kafadayım artık