Hanfak Zdgn benimde Eylül sonu Ekim başı gibi olacak inşallah allahım göstersin o günleri hepimize 🙏🏻
Annekuzusu06666 Hhgggddd amin inşallah öyle olması daha iyi emin ol 🙏ben ilkinde bu kadar tedirgin değildim bunda çok tedirgnim
Fridae Zdgn benimde Ekim 11 görünüyor 🥲 ve daha hiçbir şey almadım 11 haftalığım cinsiyeti bekliyorum ve ne almam gerektiğini de bilmiyorum açıkcası🫠
dilarabal1 Zdgn Benimde 17 Ekim gösteriyor doğumumu. Allah hepimize o günlere kavuştursun sağlıkla 🥰🤲🏻
Smeyye_9195 ipekveatlas normalde reglin ilk gününe göre bende 10+0 ı’m ama doktor geç döllenmeden kaynaklı 9+3 gösteriyor dedi
Duygussssdeniz Zdgn 17 Ekim gözüküyor doğum inşallah vaktiyle güzel olur burcundan çok memnunum kasıma sarksın istemiyorum :)
tatlibebekk0 Benim dogumum da 9 Ekim gozukuyor saglikla gelsin hepimizin bebisleri. Suan 11+4 um bu hafta ikili taramaya girecegim ve fetal dna icin de kan verdim sonuclari bekliyoruz hayirlisiyla💖
Elf06 Efendininannesi benımde 2. Hamılelıgım kızımda cok bulantılarım vardı bunda. Tam tersıne hıc bulantım yok aşırı iştahım açık sadece koku hassasıyetım var