ipek-15 Duyulurum benim eşimde çok heyecanlı ama nazardan korkuyor o yüzden temkinli biraz 😊 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
ipek-15 NoName_ hep geç öğrenmek istemiştim kalp atışını keseyi görmeyi beklemek çok zor geliyordu şuan mecbur bekliyoruz
Rabiadgdmr ipek-15 aynen öyle şimdi kese görsün kalp atışı sonra ne olur Allah bilir 😂 kısır döngü gibi
Krystal ipek-15 Şimdiden susmayacak telefonlara hazır ol 😅ben sekreter gibi habire telefon başındaydım😂
ipek-15 Krystal sevdiklerimin aramasını açarım sevmediklerimi sallamam 🤣 bişey diyen olursa bahane hormonlar🤪
minnakhanimmm ipek-15 ilk gebeliğim kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum onda hemen söylemiştim bunda 9. Haftadan sonra söyledim
Serrasmsk ipek-15 12 de söyledim herkes kızdı bana ama benim düşük riskin sağlık sorunları vardı o yüzden paylaşmak istemedim
ipek-15 Serrasmsk ay o kızanları da anlamıyorum yani ne zaman istersen o zaman söylersen hiç kızmaya hakları yok
ipek-15 Ozgekiz ilk diye biraz çekiniyorum zaman geçsin istiyoruz psikolojime bağlı pat diye söylerim belki belli olmaz🤣