Loveis ipek-15 ilkinde keseyi görür görmez, tecrübesizlikten 😅 şimdi hamile misin diye sorana söylüyorum ☺️ insan o heyecanla herkesle paylaşmak istiyor ama artık gereksiz geliyor. O kadar kötü göz var ki Allah korusun. Kendimizce böyle daha uygun bulduk.
Esrakzly ipek-15 testi yaptım ve ağlayarak anneme söylemiştim o kadar korktu ki birsey mi oldu diye😅 esimin ailesinede doktora gittikten sonra kesinlesince
Rabiadgdmr ipek-15 İlk beta hcg öğrendim kaynanama anneme dedim keseyi goruncede aile içi herkese Zaten soyleyeli yeni oldu keşke demeseydim diyorum Kalp atışını duyana kadar
ipek-15 Esrakzly ben daha keseyi gördüm kalp atışı için gün verildi ama hem söylemek istiyorum hem söylemek istemiyorum 😂 gurbetteyiz o yüzden hem tatilde gidince söylemek istiyorum hem o kadar sabredemiyorum😂
ipek-15 Rabiadgdmr içinizi ferah tutun allahın izniyle bir şey olmaz 😇 bende kalp atışı duymadan 3 arkadaşıma söyledim ailelere de kalp atışı duyunca mı desem 3 ayı dolunca mı bilmiyorum.
ipek-15 Rabiadgdmr evet insanın aklında türlü küslük senaryolar dönüyor kese dolu mu içte mi dışta mı kalp atışı varmı önceden ne güzelmiş bu dertleri yokmuş kimsenin 😊
Elf06 ipek-15 6 haftalık hamıleyım hala doğru duzgun kımseye soylemedım içimden gelmıyır soylemek ikinci gebelıgım korundugum halde oldu ilk çocugum daha küçük eşim desen doğru duzgun evıyle ılgılenen bırısı degıl işin açıkcası çocugu doğurmayı cokta ıstemıyorum ama her yer eş imzası istiyor kürtaj için yani ciddi anlamda çok karışık duygular içerisindeyım bılmıyorum
ipek-15 Elf06 bende 6 haftalığım bu çok zor karar. Ne diyeceğimi bilemedim özel hayatınızı bilmeden yorum yapmak bana düşmez. Siz kalbinizin sesini dinleyin o size doğruyu söyler
35Hatice Aileye 8. Haftanın sonunda yakın arkadaşlara ve akrabalara 12. Haftada söylemeye başlamıştım
ipek-15 35Hatice akrabalara demeyeceklerini bilsem söylerim şuan 6 haftalık ama eminim ki uçan kuşa duyururlar🤣
Dilos-1 ipek-15 ben sizin yerinizde olsam olabildiğince geç söylerim zaten uzakmışsınız ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi
Merloza ipek-15 kalp atışını dinledikten sonra anneme söyledim, o da herkese söyleyebilir miyim dedi😅 jet hızıyla sülale öğrendi. Eşimde annesine söyledi. Benim bir şey yapmama gerek kalmadı.
ipek-15 Merloza izin almış en azından buda bişeydir 😂 benim annem aman şuna söyledim bişey olmaz buna söyledim bişey olmaz diyerek herkese söyler kesin 🤭
ynzl ipek-15 beta düzgün artınca ailemize söyledik daha doktora gitmemiştik. Kalp atışları düzenli olarak 2 hafta üst üste duyulunca yaklaşık 2 aydan sonra akraba ve arkadaşlarımıza söyledik ❤️
Ozgekiz ipek-15 öğrenir öğrenmez kök ailelere söyledik. Arkadaşlara da soran olursa söyledim 😊 yok mu bebiş Özge diyene, vaaar dedim 😄
ipek-15 Ozgekiz biz doğu görevindeyiz ailemizden zaten uzaktayız burda gerçekten aile olduğumuz dostlarımıza söyledik daha aileler bilmiyor 🤭
Rabiadgdmr ipek-15 aynen öyle şimdi kese görsün kalp atışı sonra ne olur Allah bilir 😂 kısır döngü gibi