Sahirenur Kızlar merhaba 5 buçuk 6 haftalık bi gebelikte beta değeri sağlıklı bi gebelikte kaç olması gerekiyor, internette türlü türlü sayılar var . Geçen hafta öğrendim gebeliğimi bugün tekrar beta baktırdım programa göre 5+5 günlük 🙂 sizlerin kaçtı
mucizem4423 Sahirenur 2 günde bir artık yaklaşık iki katı olduysa normal karşılanıyor. Herkesin ilk değeri gününe göre farklı olabiliyor kıyas yapmak doğru değil bence :)
gizem_esmr Sahirenur en son 5+4 te baktirdim 12185ti🩷ama sayilar kisiden kisiye degisiyor onemli olan istenilen artisi göstermesi🙏🏼
Sahirenur mucizem4423 ya gittiğim doktordan tam bir gün alamadım şu günlük olarak uygulama üzeri gidiyorum resmen şuanlık yarınki kontrolümden sonra doktoru değiştiricem güvenmediğimden dolayı içim huzursuz canım 🥲
Eda42_ Sahirenur Maaşallah güzel bu bu değer ile kese görünür inşallah sağlıklı gebelik oluşur doktor iyi değilse değiştir senin moralin önemli doktorlar bazen çok gereksiz konuşuyor sen iyi düşün iyi olsun inşallah
1ErkekkkAnnesi Sahirenur herkesin değeri farklı oluyor hiç kıyas etmeyin bu arada son adet tarihiniz baz alınır ona göre gebelik takibi yapılır tabi ultrasonda değişebiliyor bazen
Sahirenur Eda42_ keseyi gördük geçen hafta canım ama kalp atışı ve kese içini göremedik bugün 6 haftalık olmuş
Eda42_ Sahirenur 6 haftalık da normal daha 8 9 haftaya kadar olur görürsün inşallah içini ferah tut canım
Yenibirannee Sahirenur benım 5+2 de 2400 betaydı tam 6 haftalık gıttım keseyı gordu doktorum haftaya gel bebegı ve kalp atısını duyalım dedı bakalım pazartesı 7+1 olcaz gideceğim 3. bebegım ☺️🌸