parliyokralice mrveasf hastanede bu şekilde gösterdiler ama onlar bebeğin kafasını tutup bastırdılar göğsüme öyle emdi ama ben yapmadım onu evde o yüzden kabul ettiremedim acaba online emzirme danışmanlığı mı alsam napsam bilemedim
mrveasf parliyokralice devlet hastanelerinde yardımcı oluyorlar gidip tekrardan yardım alabilirsiniz ben de olmayınca nerdeyse 1 saat uğraştı iyice öğreneyim diye
parliyokralice mrveasf doğru diyorsunuz devlete gideyim zaten randevum var özelde doğum yaptım tekrar emzirme için gittim 5dk gösterip gitti ebe 😓
Seher_blk Fatmanur12345 canım mama ver direkt aynı şey benim de başıma geldi doktorlar bazen salak olabiliyor sen mama ver hiç emmiyor de doktora
Fatmanur12345 Seher_blk mecbur verdim stresten sütüm kesildi o zamandan beri gelmedi sütüm canım hayla mama veriyorum
Seher_blk Fatmanur12345 ver canım hiç stres yapma mama kötü bir şey değil yeter ki çocuk sağlıklı olsun ben çok stres yaptım emsin mama yemesin ama sonra pişman oldum bu kadar strese gerek yok
mrveasf parliyokralice özel para tuzağı sadece boşverin devlette de çok güzel ilgileniyorlar özelde de devlette de iyisine denk gelindi mi güzel de ilgi oluyor ☺️