ruken_cicek 26+2 haftalık hamileyim bugün bahçeyi temizledim belim ve karnim ağrıdı sonra dinlenince geçti ama normalde bebegim hep sol tarafta olurdu bugün hep sağ tarafta yan yatıyorum da yer değiştirmiyor bunun sebebi ne bilgisi olan yazsın lütfen
panikprenses ruken_cicek benim oglanda sabah sagda aksam solda ya da tam tersi cani nasil isterse 😅 sadece tek bir yerde olmuyorlar ki endiselenecek bi sey yoktur yani ayrica hamilesiniz agir is neden yapiyorsunuz
MRVESRV ruken_cicek benimde icerde kayar, ya sagda yada solda olur. Endiselenme bence normal bir durum. Dinlenerek gecen agrilarda onemsizdir.
umrumdadegil ruken_cicek sağ veya solda olması çok önemli değil canım ama hareketi çok önemli sadece toplanma gibi bir hareketse o hareket değildir ama tekme atıyorsa problem yoktur 🥰
ruken_cicek panikprenses benimkide kız ama ilk defa bu kadar sağda duruyor tuhaf oldum ben bir işe el atınca dayanamıyorum illaki o işi bitiricem 😅
ruken_cicek MRVESRV Dinleniyorum o zaman hareket ediyor ya o mutluluğun bir tarifi yok sadece mutluluk gözyaşları dökülüyor 🥹