Iremyl 29.haftamdayım az önce duştan çıktıktan sonra bi iki dk süren bi ağrım oldu çok keskindi normal mi bu
Melek38_ Iremyl valla benim çok erken başladı 24 haftada öyle ki acile gittim apar topar bir sıkıntı yok dediler. Halen de ara ara oluyor özellikle son 1 haftadır çok baskı hissediyorum aşağıya doğru. 29+4 haftayım bende
Burcin8 Iremyl Net şu zamanda başlıyor diye bir şey yok bence kişiden kişiye hamileliğe göre değişiyor 39.haftaya girdim hala sancım yok nst de çok az çıkıyor ama onu da sanırım ben hissetmiyorum
Ayshababy Nesrnn ne gibi bi belirti yalancı sancı 28 haftadayım belim çok ağrıyor gün böyü sonra geçiyor 1-2 saat sonra tekrar başlıyor
Nesrnn Ayshababy karnımda sertlik ve bebek bır yerde toplanıyor sadece bel ağrısı bu belirtiler mı bılmıyorum cunku benim sürekli belim agrıyor
Ayshababy Nesrnn kasılma hissediyorum ama bebek toplanmıyor karnım taş gibi hep ama toplanma daha görmedim yada farketmedim
Nesrnn Ayshababy doktorunuza gıttıgınızde soyleyın benim rahimde kısalma olduğu ıcın her ihtimali dusunuyorlar nstde bırsey cıkmadıgı ıcın suan bır sorun yok kanama gecmeyen agrı olursa gel demıstı
cakethesel Sybabyss Bana karından bakmıştı doktorum.Bence karından bakıp bi anormallik görürse vajinal bakıyordur.Uzun diyince bi daha vajinal bakmamıstı