Sosyalbiri Nalannnnnn 30 da evlensen 2 çocuğa geç kalırsın. Hele ki o yaşlarda gelen aileni büyütme isteklerini karşılayamazsan üzülürsün. O yaşlarda şak diye hamile de kalınmıyor 35 ten sonrası risk oluyor. Gebelik desen 9 ay sürüyor. Bence 30 çok geç. 28 inde evlenmiş biri olarak söylüyorum ideali 25 bence.
Bebemiz 28 yaşımda evlendim. Üniv okudum atandım çalıştım eşimle evlenmeden önce gezdik tozduk arkadaşlarla vs yurt dışına gittik. Evlendikten sonra da gezdik . Şimdi bir de kızımız var 5 aylık . Evlilik yaşı olarak ideal bir yaştı bence çünkü daha küçük olsak eşim de ben de daha farklı olabilirdik. Sadece kızımı daha önce doğurmak isterdim 24-25 yaşımda ( ancak onun da doğru zamanı şimdiydi bence bebek sorumluluğu çok büyük bir şeymiş. Annelik delilik diye boşuna demiyorlar. Dün ilk kez aşı sonrası ateşi çıktı. Elim ayağıma dolandı. Calpolu verene kadar korkudan her yere döktüm🤭)
Meltemm21 Nalannnnnn 21 yaşında evlendim iyiki de o zaman evlenmişim diyorum ideal yaş bence kişiden kişiye değişir
KumpirsMom Nalannnnnn işte öyle olmuyor şimdiki aklımız olmuyor maalesef şimdiki aklımızı bu yaşadıklarımız getiriyor zaten eskiden bende 20 de evlen 22 de anne ol çocuğumla arkadaş gibi büyümek isterdim bunun sebebide annem beni 33 lü yaşlarda doğurmuş ve ağzında sürekli benim zamanımda bu yoktu bu yapılmazdı kavgası yaşadı benimle çocukluğuma o şekil verdi zaten ergenliğimide burnumdan getirdi bu yüzeden hep erken yaşta anne olayımda annem gibi çocuğumla kuşak çatışması yaşamayayım derdindeydim gelin görünki 26 yaşında evlendim 27 de anne olucam nasip olursa inşallah o kuşak çatışması olmaz bende de 🤣 bence kadın için 25 , erkek için 30 yaş ideal evlilik için bişeyler daha tam oturuyor o yaşlarda
Muzikcianne mervemurat16 doğru olan etiketi kaldırıp saçma sapan “öneri” etiketi koymuşsunuz. Vallahi bi garip buranın işleri ya 😂
Yogurtlupilav Nalannnnnn zaten normal şartlarda 23-24 yaşlarında bitiyor üniversite. Arkasından her bireyin biraz kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenme zamanı olmalı, kariyer yolunu çizmeli. Sonrasında evliliği düşünmenin daha sağlıklı olduğuna inanıyorum. 28-29, hem kadın hem erkek için..
Momellaa Nalannnnnn ideal evlilik yaşı yok çünkü evlilik idael birsey değil o yüzden yaşasın bekarlık 😂
Duyulurum Nalannnnnn meslek sahibi olunmuş olmalı. Ve illa ki bir sene de olsa çalışılmış olmalı. Bazı bunu yirmisinde yapar bazısı otuz beşinde…
Zeyneplemutluluk Nalannnnnn bence 25 ve sonrası hatta 30 da olabilir. Bende 21 yaşımda evlendim 22 de çocuğum oldu. Okuyup çalışmak kendini geliştirmek kazandığını doyasıya harcamak kendine yeteri kadar zaman ayırıp sonra evliliğe adım atmak daha mantıklıymış meğer. Genç yaşta zaten okuldu dersti kendimize zaman ayıramıyoruz sonrasında evlenip hopp çocuk yap hiçbir şeyden zevk alamıyorum bazen. İnsanın içinde ukte kalıyor bazı şeyler. Ve daha da kötüsü çocuk maalesef ki anneyi ister istemez yıpratıyor genç yaşımda daha olgun kadınmış gibi hissetmeye başladım hobilerim kalmadı gibi sıradan bir hayatım var
staRmama Nalannnnnn bende bebeğime genç anne olduğum için mutluyum ama evlilik benim için zor oldu çünkü aşırı sosyal bir hayattan gurbete geldim eşim sürekli çıkarıyor ediyor ama yine de o sosyalliği özlüyorum akrabaları bile özlüyorum diyim sen anla 🤣
anneolmakneguzel_ Nalannnnnn ben 25 yaşında evlendim. Şuan zamanı geriye alabilsem 21-22 evlenirdim. Hayattan geri kaldığımı düşünmüyorum. Ailemle birlikte çok zevk alıyorum. Bize bireyselliği güzel göstermeye çalışıyorlar ama asıl aile muhteşem birşey. Kendime özel vakit ayırmayı ihmal etmiyorum ama. Eşimle ikimizin özel cocuksuz bireysel vakti, buna cok önem veriyoruz
Anonymouse Şu an 29 yaşındayım, 23 yaşında evlendim. Eşimle birlikte gezdik eğlendik güzel zamanlar geçirdik asla pişman değilim, zaten kariyer işlerim de evlenmesem de yolunda gitmezdi 🥹 şimdi ilk bebeğimizi bekliyoruz
gezentianne Nalannnnnn Yaştan ziyade hayatının oturup oturmamasıyla da ilgili bence ama 22 yaş her türlü erken:) 22′de mezun olup işe girdim eve çıktım arabamı aldım eşim üniversiteden beri sevgilimdi 2 yaş büyüktü o da işe güce girdi para biriktirdik gezdk derken evlendiğimzde ben 26 o 28 idi.. Benim için ideal olan buydu belki uzun yıllar sevgili olmasak ya da iş güç oturmasa 30 derdim.. Evlendiğimiz 2 sene 7 ülke gezdik. 28 yaşında anne oldum 5 sene de yavrumuzla üçümüz beraber gezdik şimdi 33 yaşındayım ikinciye gebeyim🥰
Datlum 22 yaşında ataninca evlendim 1 oğlum 10 yaşında diğeri de yolda şuan 🌸 çok şükür bin sikur yine olsa yine evlenirdim çocuk bambaşka bir duygu