Eliffyamann Nurnur2 canım birsey soracağım, senin doktorun eski sezaryen yerinin inceligiyle ilgili sey dedi mi kac cm olması gerekiyor acaba
Nurnur2 Eliffyamann tabi ilk muayene de bakıyorlar ebem 2,5 cm bile doğum yaptırdık demişti benimki 6 cm imiş
Eliffyamann Nurnur2 allah razi olsun canım 🌸 ben bugün muayene oldum 1 cm gibi bir açılma var rahimde yumuşamış bebek aşağı inmiş dedi ama kanala henüz girmemiş, kendi sancim olursa suni ile desteklerim dedi ama çok korkuyorum reptur yasar miyim diye
Nurnur2 Eliffyamann sezeryan yernizin kalınlığı ne kadar? Yani reptür yaşama olasılığı var ama çok düşük olduğunu biliyorsunuz ki niyetinizi iyi tutun pozitif düşünün ebemde bana hep böyle derdi çok şükür bugün iki haftalık olduk 🤲🏻
Eliffyamann Nurnur2 doktor iki bucuk dedi ama yapmamak için mi bilmiyorum dikkatli bakmadi hizlica söyledi geçti, tekrar soracağım
Seyma0323 MashAllah canim, Elazigda hangi doktora gittiniz? Ben ilk doğumu sezeryan yaptim Fatma hocaya. Şimdi tekrar hamileyim normal doğum yapicam Allah nasip ederse ama yurtdisindayim
avnur Esnef Erzurum şehir hastanesinde ücretsiz ssvd yaptıran doktor var kısmetse bende gideceğim kontrole
Esnef avnur ya adı nedir acaba gidince beni de bilgilendirir misiniz daha once gittiniz mi devlet hastanesi mi
avnur Esnef cuma gününe randevu aldım haftaya. Gidince insalalh sonucu yazarım . Doktor Sibel ejder tekgündüz
Tefu avnur Ssvd denediniz mi Erzurumda benim de randevum var da Ssvd istiyorum bende izlenimlerinizi merak ediyorum
avnur Esnef Tefu merhaba sonuçları yazamadım kusura bakmayın. Ben malesef deneyemedim randevuyu bile iptal ettim okuduğum olumsuz hikayelerden dolayi bir türlü risk alamadım. Keşke hiç arastirmadan doğrudan doktora gitseydim dedim . Şimdi 37+ 5 günlügum hala inşallah kendiliğinden sağlıklı şekilde gelişir ve sezeryana gerek kalmaz diyorum tabi yaşadığım yerde bu pek mümkün değil gibi de. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alalim
Ebru1234 Nurnur2 hayırlı olsun öncelikle. Ssvd için şartlar var mı? Ben kan uyuşmazlığı nedeniyle riskli gebeyim acaba bende yapabilir miyim
Nurnur2 Ebru1234 teşekkür ederim bazı şartlar var ssvd yi destekleyen bir doktora muayene olmanız gerekiyor
gezentianne Ebru1234 Ben kan uyuşmazlığı nedeniyle riskli gebeyim acaba bende yapabilir miyim Kan uyuşmazlıgı riskli gebeliğe neden yol açıyor benn ikinci gebeliğim uyuşmazlık var ama riskli takip edildiğini sizden duydum