Bekobeko5693 Kızlar merhaba gecen ay kimyasal gebelik gecirdigim icin suan cok heyecanla bekliyorum henüz erken oldugu icin test yapmadım ama idrarımda sürekli beyaz tortular görüyorum bu hamilelik belirtisi midir?
Gmzle Bekobeko5693 ya bende de vardı bugün de regl gunumdu kanamam oldu sonra kahverengiye dondu test yaptım ikiside pozitif çıktı bilmiyorum doğru mu yanlış mı testler
Kikiriki Bekobeko5693 bence hiç onlara bakın kendinizi vücudunuzu dinlemeyin herkesin hamilelik belirtisi çok farklı oluyor mesela benim çoo silik çizgi gördüğüm için idrardan sonra bembeyaz bir akıntı gelmişti peçeteye ve o gün inanılmaz baş ağrısı çektim ağrıdan ağladım hastaneye gidip serum yedim gece kalkıp test yaptım içime kuşku düştü :) yani herkesin gerçekten belrtsi çok fakrlı oluyor
Bekobeko5693 Gmzle test hangi markaydı? Artımed varmıs o cok sık yanlıs cıkıyormus galiba canım. İnsallah vardır 🙏
Nursemom90 Bekobeko5693 evet hamileyim gayrt sağlıklı. Önce idrar enfeksiyonu sandım ama değildi beyaz tortular çok net vardı yani