aynlll Ayvehe9 Osmangazi tıp merkezine ne kadar oranın ücretleri ilk bende o hastanede bi doktora gitmek istemistim hem uzak hemde biraz pahalıymış sanki
Vefas Berraaa18 Allah razı olsun canım cümlemiz zorlanmayız inşallah saglıkla sıhhatle kucagımıza alırız bebişlerimizi tek duam budur 🙏🧿❤️
Papatyapapatya aynlll keşki burda özelden yazmak olsaydı....numara falan yaza bilseydik...eminim burda erkekler vardır...o yuzden numara yazmak risklı
Ayvehe9 aynlll sen benden daha çok veriyomuşsun yılbaşından önce normal 2.200₺ sezeryan 2.500₺ dü en son arttımı bilmem ama orda ne kadar ?
mom02636 Berraaa18 İstanbul üsküdardayız ama Ümraniye’ye daha yakınız 😊 İkinci kez erkek annesi olmaya hazırlanıyorum nasipse 19+6 haftalığız 🥰🤰
aynlll Ayvehe9 zorunlu sezeryan ve normal doğum 2200 kendın sezeryan ister 3000 lıra Osmangazidede ne bileyim bana o hastane pahalı falan dedikler bende hiç gitmedim ama uzakta zaten
ysmnnnn Betilunlu az kalmış🙂ben ikili taramada ilk öğrendim sonra 16haftalıkken kontrolde yine baktık sağlıkla gelsin
Sevdaninmucizesi Berraaa18 Berraaa18 Muğla ama cinsiyet henüz öğrenmedim salı günü gideceğim doktora 🌸