Kelebek123 Deletedmom525 benim de 7 ay önce başıma geldi 8 haftalık kalp durması sonucu kürtaj oldum.
Deletedmom525 Kelebek123 kız beni ilk kürtajımda canlı yaptılar ikinci de dedim ben anestezi istiyorum ikiside birbirinden betermiş allah yaşatmasın bidaha
Kelebek123 Deletedmom525 evet ben de canlı oldum çok zordu. Allah kimseye yaşatmasın. En kısa zamanda sağlıklı bi gebelik yaşarsınız inşallah.
Deletedmom525 Kelebek123 amiiin . Dr korunma dedi ama gelde cesaret et işte korkuyorum daha.onikişubatta ne taraftasın
Deletedmom525 Kelebek123 kız sana birşey sorucam eğer ki bu derya dr a gitsem durumumu anlatsam daha detaylı araştırma yapar mı acaba iki düşüğüm var sonuçta sadece kan pıhtılaşması var dedi hilal bana gönderdi tatmin olamadım tam senin randevun ne zamana
Kelebek123 Deletedmom525 yapar bence ama hilal hanım da iyi bir doktor. Benim randevuma daha var ya 5 martta
Deletedmom525 Kelebek123 off çokmuş yakın tarihlerde olsaydı bende randevu alırdım giderdik diye düşünmüştüm.ama çok varmış dayanabilicen mi o vakte kadar 😀