Eftelya_54 28+6 Bebek haraketlerinde azalma yaşayan varmı , Dün kontrolüm vardı Değerlerim düşük çıktı Bebeğim iyiydi ama haraket azlığı yaşıyorum 3-4 gündür yaşayan varmı
aysunkes Eftelya_54 Bende bugün 29 oldum. Öncesinde bi kaç gun hareket azlığı yaşadım. Ama 2 gündür normale döndü. Hareketleri şuan daha yavaş ama daha sert biçimde hissediyorum. Birde benim oğlum normalde tüm gün ben spor yaparken bile oynardı düşün😁 Eftelya_54
Eftelya_54 aysunkes evet Bende çok sık ne net hissediyordum Ama dediğim gibi 3-4 gündür bi azalma var Herşey normalken neden olur acaba
aysunkes aysunkes Ben karnım büyümeden önce hareketlerinin azaldıgını hissediyorum genelde. O 3 4 gunluk sureden sonra normale döndü ve karnım büyüdü 😊 Sizin de öyle bişey olabilir belki. Dert etmeyin önemli olan gün içinde hareketlerini hissediyo olmak
Turuncukadin Eftelya_54 sebebini bilmiyorum ama aynı haftada aynı seyleri yaşadım şimdi 30 hafta bitiyor ve birkaç gün içinde düzeldi. Yani 28 biterken normale binmişti her şey doktora sorduğumda günde 10 kere net hareket ediyorsa sorun yok dedi