kumsal__ 2gundur içmiyorum 3gundur lekelenme görüyorum arada adet sancım tutuyor sonra geçiyor kahverengi lekelenmelerim var bu ilaç yaparmi böyle bide tam olarak ne zaman adet olurum ilkkez kullandım bu ilacı bilgimde yok tam olarak ve normalde bat 28
Busraaaakkk kumsal__ bende regl olamadığım için gecikme yaşadığım zaman ilacı vermişti doktorum, ilacı kullanırken bir lekelenme olmadı ama ilaç bittiği günüm ertesi gün hafif lekelenme ile beraber regl olmuştum
kumsal__ Busraaaakkk ben adet sancısı ve ilişki sonrası ağrılarım var demiştim bunu yazdı doktor normalde iki kutu bitirmem gerekiyordu çok ağır yan etki yaptığı için devam etmedim 3gundurde lekelenme vardı bakalım ben ne zaman olcam 😅
Busraaaakkk kumsal__ aynı bende de öyle oluyordu kistim varmış meğer eriyimce tüm şikayetlerim ortadan kalktı
kumsal__ Busraaaakkk muayene oldum kisk vb şuan için yok dendi miyom bitaneydi 2olmuslar bugünde 4gun oldu hala gelen giden yok büyük ihtimalle de adet gunumde olcam en fazla 10gun sonra adet olunuyo dimi bu ilacla
Busraaaakkk Gamze_nur68 duphaston eğer regli olunmadıysa regl olmayı gebelik varsa da bebişin tutunmasını sağladığını söylüyor buradakiler doğruluk payı nedir bilmiyorum ama hiç test yaptınız mı ya da doktora gittiniz mi 30 günlük gecikme fazla çünkü