14 Mart 2025 Cuma günü 39+6’da kontrol randevuma gittim, o süre boyunca düzenli sancı vs hiç olmadı sadece ara ara kasılma tarzı şeyler hissediyordum. Doktorum muayene edince 4 cm açılmam olduğunu söyledi ben şok 😄 eve uğrayıp duş almak hazırlanmak istedim göndermedi hemen yatışını yapıyorum bugün seni doğurtuyorum dedi 😂 13.30 civarı suni sancı bağlandı ben yavaş yavaş hissetmeye başladım sancıları, çoğaldıkça ben çok zorlandım sancıları sakin karşılayamadım. Sancım dayanılamayacak duruma gelince doğumhaneye geçtik ıkınmaya başladım yerde sonra çatala çıktım. Ikınıyorum ama yeterli gelmiyordu çok yorulmuştum. Bağırmaktan sesim kısılmıştı 🥲 Karnıma baskı yaptılar ve kesi atıldı bebek çıksın diye. 18.46’da oğlum kucağımdaydı 🩵 Şu bi gerçek bebek çıktığı an bir rahatlama geliyor ve o ana kadar yaşadığınız tüm sancılar acılar bir anda son buluyor 🥰 ve beni bu süreçte ennn çok mutlu eden şey normal doğum destekleyen bir doktorumun olmasıydı. Çünkü tüp bebek gebesiyim 🐣 genelde tüp bebek doğumlarını sezaryen yapıyorlar. Bu hikayeyi okuyan tüp bebek gebeleri varsa onlarada umut olsun 🥰 herkese sağlıklı doğumlar diliyorum ❤️