anneeolmkkk Kızlar ileri hızlı sperm sayısı %5 civarında olup eşiniz takviye kullandıktan sonra ne kadar sürede hamile kaldınız? Kasımda kimyasal gebelik geçirdim bir daha gebelik oluşmadı
mucizemom8 anneeolmkkk bizim de var bu sorun promenk diye bir vitamin kullanmıştı gebe kaldım o kimyasal oldu geçen yıl mayıs ayında beri istiyoruz olmadı hala tekrar başlatıcam eşime
anneeolmkkk mucizemom8 bende proxeed diye bir takviye duydum canım trendyoldan yorumlarına baktım cok kişiye faydası olmuş onuda düşünebilirsin bende senin dediğine bir bakayım ikisi arasında karar veririm
mucizemom8 anneeolmkkk bakayım canım teşekkür ederim bize uruloji doktoru vermişti bunu faydasini gördü çok şükür gebe kaldım iki ay da kimyasal oldu şimdi tekrar başlatıcam nasipse ben de alıp kullanıcam inşallah hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda bizlere de nasip olur inşallah 🤲
Innerglow anneeolmkkk ben trendyoldan inmen diye bi takviye aldım bide ocean balık yağı aldım inş işe yarar 10 gündür kullanıyoruz bizim de hızlı ileri çok düşük
Innerglow anneeolmkkk inş canım yorumları çok iyi inş bizde etkisini görürüz proxeed baya pahalı geldi içerikleri aynı diye inmeni aldım omega3 yu da takviye olsun diye kendi isteğimizle aldık
anneeolmkkk Innerglow aynen canım maalesef fiyat olarak yüksek bir umut yorumları çok iyi olunca aldık bizde. İnşallah kullandıklarımız işe yarar yakın zamanda güzel haberler alırız🙏