Katherinne Kızlar 20.haftamıza girdik 6 kilo almışım ama görünürde hiçbişi yok aynı kilodayım sanki sizde durumlar nasıl
Rumeysaozcann Katherinne 43 le hamile kalıp 20 gün öncesine kadar 65 kiloydum şuan kaç kilo oldum bilmiyorum ama çok alıyorum
DogaMom Katherinne 22 haftadayım hiç kilo almadım. Kilolu hamile kaldım bu yüzden dikkatli ilerliyorum.
Gizemnurr3 Rumeysaozcann ya kişiden kişiye değişiyor benim göğüslerim ağır aşırı mesela ve kalçam çok genişledi kızım olacak ama doğumdan sonra toparlayabilirim diye düşünüyorum
busra05_ Rumeysaozcann bende zayıf hamıle kaldım 50 cıvarlarında suan 68/69um hızlı alıyorum bende ınsallah eskısı gubı oluruz doğumdan sonra hiç bu kadar görmemiştim kendımı
Rumeysaozcann busra05_ ben kızımda 54 kiloyla doğuma girdim çıktığımda yine aynı eski kilomdaydım ama bunda iştahım çok fazla var yiyorum canım istiyor
busra05_ Rumeysaozcann maşallah saglıkla buyusun, sezeryan sonrası mı eskı kıoya ındınız pekı? Benımde sabahları midem bulanıyor ama akşama doğru gecıyo yıyorum o yuzden 31. Hafta 68/69 arası kılom
Rumeysaozcann busra05_ mide bulantım hiç olmadı bu hamileliğimde canım sıkıldıkça yiyorum diyebilirim ama kilo kalırsada çok problem değil kilo almak istiyordum zaten
Btl066611 Katherinne 25. Haftalık olduk bizde 4 ile 4.5 kilo arası kilo aldım sağlıklı sıhhatle doğup kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
nurkarakass Katherinne 34+5 haftalığız. 48le hamile kaldım şu an 68im 🥲🥲 20 kilo aldım ama görsen hamile bile demezsin boyum olduğu için göstermiyorum
2E1P 15 haftadayım 3 kilo aldım. Gebelikte kilo alımının beklenen bir dağılımı var mı şu haftadan sonra kilo almanız normal gibi