Tomurcuk123 Kizlar bugün aşılama oldum ama eşimin sperm hareketliligi 0.5 çok az böyle olup hamile kalanlar var mi
Tomurcuk123 MujganisMom canım üroloji doktoru takviye ilacı verdi düzeldi bugün ikinci aşılamayı oldum bakalım nasip
MujganisMom Tomurcuk123 Ne kullandınız acaba bize de verdi önümüzdeki ay alacağız inşallah. Eşinizin hareket değeri mi normale bindi?
Tomurcuk123 mrp2023 Doktorlar çok farklı konusuyo birinci aşılama da eşimin spermlerinde hareketlilik hiç yoktu aşılama yaptılar anlamadım ikinciye hareketlilik var ama ileri hareketlilik hiç yok anlamadım aşılama oldum bugün 2 hafta sonra gebelik testi ver dediler
Tomurcuk123 MujganisMom zeucit ilacı verdi cnm ama ileri hareketlilik yok neredeyse ama sperm hareketliligi diğerine göre daha iyi bekleme sürecindeyim bakalım
Tomurcuk123 MujganisMom yani ilaç eşimin degerlerini düzeltti ancak ileri hareketlilik 0 doktora dedim değeri çok düşük olanlarda hamilelik haberi aliyiriz dedi
MujganisMom Tomurcuk123 Hmm bizim de ileri hızlı hareketi %0 ya böyle kolay kolay da yükseleceğini sanmıyorum ama Allah’tan ümit kesilmez tabi. 🤷🏻♀️🧡
Tomurcuk123 MujganisMom insallh kuzum vallha dua ediyorum hep allh kimsenin kucağını boş bırakmasin 🙏
mrp2023 Tomurcuk123 devlet bizede zorunlu 2 tane aşılama yaptırmanız gerekiyor direkt tüpe geçemezsiniz demişti biz özelde tüp bebek yaptırdık o sebeple
BYB Sperm hareketi %2 çıktı doktor takviye verdi birde eşim nargile içiyordu onu kesti. Doktor nargileden olur demiş sizce yükselir mi neler yapmalıyız
MujganisMom BYB Ya bizde de durum aynı keçiboynuzu özü pekmezi bir de keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içmek. Kabak çekirdeği bitter çikolata muz iyi geliyormuş. Deniyoruz bakalım bir de önümüzdeki ay vitamin alacağız doktor yazdı. 🧡
BYB MujganisMom vitamine başladık onlarıda yediriyorum inşallah en kısa zamanda sonuç alırız rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
MujganisMom BYB Aynen öyle Rabbim yardımcımız olsun inşallah gerçekten çok yorucu bir süreçmiş. İnşallah her şey gönlümüzce olur. 💐