Sevde345 Kızlar artimed test pozitif çıkıp yanilmayan hamile oldugunu ogrenen varmi bu test icin yalanci pozitif cikariyo diyorlar
mucizemom8 Sevde345 kaç gün geçti reglnz bu markaya güvenmeyin derim başka testle tekrarlayin çünkü çok yalancı pozitif veriyor
Gokturkmom_ Sevde345 Ben oğlumu artımed erken gebelikle öğrenmiştim 🥲 şuan kucağımda 3aylık olduk bile
oglussannesiiii Sevde345 ben ona yanılan insanlardaydım 2 tane erken gebelik testi yaptım artımedin pozitifti ama maalesef kan verdiğimde negatifti ama öbür ay hamile kaldım Allahtan umut kesilmez ☺️❤️
Sevde345 mucizemom8 daha 6 gün var kendimde farkli biseyler hissettim erkenden yapiyim dedim elimde de bu test vardi
mucizemom8 Sevde345 bu test güvenme canım gebelik yokken de böyle silik çizgi veriyor ki daha var mış adetinize erken bence test için ovulasyon takibi yaptın mı bilmiyorum ama günün geçmesini bekle varsa bile çıkmaz bazen
Nur19977 Laydyg bende artımed erken test ve kaset aldım birazdan yapacağım yalancı pozitif verrir diye korkuyorum bat 13
Kivircikimtirak Pres Nur19977 predictor kesin çıkıyor diye biliyorum. Yarın ondan alsanız. Kendinizi üzmeden
Laydyg Nur19977 ben artımed le öğrendm pozitifi ilk başta hafif silik çıkmıştı bi kaö saat sonra çizgi daha netleşmişti