Mehmeteren-ve-defneninannesi Selam kızlar Bebişlerin bayramlıkları hazır mı Ben daha bir şey olmadım beş yaşında oğlum ve 25 günlük bir kızım var . Ne alırım nasıl bir şey alırım hiç bilmiyorum Aldıklarınızı paylaşıp Birbirimize fikir olalım mı 🩷💙
Ranni Mehmeteren-ve-defneninannesi ben normalde çok sık alışveriş yapıyorum büyüme hızına yetişemiyorum kot elbise aldım kızıma ama havalar elbise için çok soğuk kaldı şimdi rota yeniden oluşturuluyor 😅😅
Mehmeteren-ve-defneninannesi Ranni nasıl bir şey almayı düşünüyorsan burada benimle de paylaşabilirsin☺️
Mehmeteren-ve-defneninannesi Girlmama Çok tatlıymış gerçekten ben de bunu düşünebilirim nereden aldınız
Girlmama Mehmeteren-ve-defneninannesi instagramda toffersbaby den aldım hastane çıkışımızı da ordan almıştım kalitesi kargo hızı falan mükemmel çok şık takımları var bayılıyorum ben
Hayelllerhayatttlar Mehmeteren-ve-defneninannesi bayram günü hastaneden çıkıcaz bebişimle inşaAllah bu bayram ewden çıkmak yok bize
Mehmeteren-ve-defneninannesi Hayelllerhayatttlar O zaman mı doğum yapmış olacaksınız yoksa küvezde mi çıkacak anlamadım