orkidemm_ Bat 28 ama göğüslerim çok çok ağrılı hatta kılcal damar görünümü var ,sancım var ,bu ay başından beri böyleydi anlam veremiyorum neden bu kadar hassas göğüslerim ,bacaklarım .Bu değerin yükselme ihtimali var mı ???
erikarpuz orkidemm_ benim kürtajdan sonra dediğin belirtilerle adet oldum kürtaj insanı çok değiştiriyor hayatımda göğüs hassasiyeti bilmezdim adetimden 2-3 gün önce başlardı sızlamaya belki öyle bir hormon değişikliği olmuş olabilir 🥺
mmedinestlms orkidemm_ içine su serpeyim mi benim adete 10 gün kala erken gebelik testim kuruma çizgisi gibi çıktı sonra 7 8 gün kala kan verdim 0.10 sonra adetime 3 gün kala bir daha verdim 59 ile hamile olduğumu öğrendim ben hissetmiştim hamile olduğumu Rabbim inşallah sana da bu duyguyu tatmayı nâsip etsin
arven000 orkidemm_ canımmonın sebebi progesteron hormonuymuş. Ovulasyon gerçekleşince artıyor bu hormon. Yani ya regl ya hamilelik. Sonuçta regl olana kadar vucut kendini hamileliğe hazırlıyor o yüzden beklemen lazım ama değerine göre hamilelik yok
orkidemm_ mrp2023 ben gebelik olduğunu düşünmüyorum her iki gebeliğimde geç döllenmeydi ama bunda sanmıyorum
Nursemom90 Progesteron yüksek olunca da oluyor güzel yumurtlamışsınız yani. Yükselir mi bilemeyiz birkaç gün sonra tekrarlayın idrarla
orkidemm_ Nursemom90 canım bu progestan tavan yaptı herhalde yoksa resmen romatizması azan teyzeler gibiyim
Nursemom90 orkidemm_ evet canım bazı aylar olabiliyor böyle iyş tarafından bakarsan bebek döllenmeyi başarabilirse tutunması kolay olur
mmedinestlms orkidemm_ anneler hisseder hamile olduğunu içinde ufak bi his varsa bekle biraz daha kan verirsin
orkidemm_ arven000 evet canım muhtemelen regl olurum tarihimde ama progesteron salgılamasıda iyi demi