Elif3419 Kızlar şuan 6+2 deyim ayakta bi 15-20 dakka kalayım veya bugün çarşıya gittim geldim sadece 1 mağazaya girdim kendimi suçlu gibi hissediyorum neden kendini yorup belini ağrıtıyorsun diye sizlerde bel ağrısı yaşıyor musunuz? Şuan annemin evindeyim ama haftaya evime geçicem ee mecbur yemek yapmak için kalkıcam siz yemek iş yapıyor musunuz
Asi_07 Elif3419 bel ağrısı normal bende de çok oluyordu düşük riskiniz vs yoksa tabiki işlerinizi yemeklerini felan yapabilirsiniz ağır kaldırmadan
zynpknt Elif3419 doktora söyleyin magnezyuma erken başlar muhtemelen önceden gelen bel sorununuz varsa etkiliyor olabilir bir de tabi uzanmayın ağır kaldırmayın ters hareketler yapmayın ☺️
Lenay223 Elif3419 benimde çok fazla bel ağrım oluyordu normal hatta ilk hamile olduğumu ağrıdan anlamıştım ayaklarınızı uzatıp dinlenin Allah yardımcın olsun 🌸
-KbrElms18- Elif3419 27 haftadan bildiriyorum geçmiyor o bel ağrısı 😓 Ama kendini yorma sürekli uzan . Yemek mi yapacaksın bir sandalye alıyordum yanıma pilav yaparken bile oturuyordum hala da öyle . Hamileliğin ilk başlarda özellikle hiç ayakta duramazdım bir kitaba bakamadığımı biliyorum reyonun önüne oturacaktım resmen. Ama dinlenmekte ve yavaş hareket etmedi buldum çözümü birde ilk haftalarda 13-14 haftaya kadar bel boşluğuma yastık koyuyordum iyi geliyordu bana.
Elif3419 Asi_07 daha önce 2 düşük 2 kimyasalım oldu ama şuan için düşük riskin yok güzel gidiyor dedi doktor ama bel ağrım olunca korkuyorum yinede🥹
Asi_07 Elif3419 doktorunuza danışın yine de Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişinizi 🤲
Elif3419 zynpknt magnezyum vermişti doktorum ama yani az bi ayakta durmayla bile bel ağrısı olması insanın moralini bozuyor
feynnur Asi_07 ben de 28 haftadayım bel kuyruk sokumu ağrısı sık yaşıyorum. Özellikle yattığımda çok oluyo sola dönüyorum ve bel boşluğuma yastık koyuyorum ya da sırt üstü yatıyorum yine bel boşluğuma yastık koyuyorum ancak öyle rahat oluyor ama bi zararı var mı jiçbir fikrim yok
Asi_07 feynnur doğum yapana kadar yastıksız asla yatamadım o kadar alıştım ki hala yastıkla yatıyorum bel ağrısı sırt ağrısı mahfediyordu beni geceler olsun istemezdim soluma yata yata çürüdü neredeyse
Asudecikcik Ben gebe olduğumu bilmiyordum. Bir süredir bel ağrım vardı.O sıralar ablamla gezmeye çıktık ve çok yürüdük. Ve nasıl bir bel ağrısı çekiyorum tarif edemem😅 Yırtılmış, kopmuştu resmen belim. Şimdi 22. Haftadayız çok şükür o baştaki bel ağrısı yok
Elif3419 Asudecikcik inşallah benimde geçer yaaa fulll evde yatayım hiç sıkıntı yok ama 5 dakkadan fazla ayakta kalayım biyere gideyim bittim yani direk başlıyor hemende geçmiyor
feynnur Asi_07 yani insanlara bakıyorum hoplayıp zıplıyolar ben sürekli hasta gibiyim 1 gün iyi enerjik ağrısız olsam 3 gün ağrı dolayısıyla hareket etmek istemiyorum psikolojik olarak da yordu
Elif3419 -KbrElms18- üzücüüü tamamen kısıtlanıyor insan hayatttan annemin evindeyim full yatıyorum zaten hiçbir sıkıntım yok ama evime geçince mecbur yemek yapıcam ayakta kalıcam🫠
EsilaMelisa01-06 Elif3419 canim şuan yine iyi günlerin son zamanlara doğru daha çok ağrıyor bide benim gibi bel fıtığın varsa perişan ediyor benim ayağıma vuruyor ayağımı kaldiramiyorum çok ayakta kaçırınca hamileligin en çok bu yanından nefret ediyorum 2 ci hamileligim
Elif3419 EsilaMelisa01-06 bel fıtığım yok aslında ama hamilelikte çıktı bel ağrısı benim daha önce düşüklerim oldu kaldı bel ağrısı hamile olduğumu bel ağrısından anlıyorum zaten
zynpknt Elif3419 dediğim gibi belle ilgili bi rahatsızlık varsa olmuştur bol bol dinlenin boşverin işler falan dursun sağlıktan önemli değil ☺️
-KbrElms18- Elif3419 dinlene dinlene sakince yap ve olabildiğince uzan 🙏 Benim doktorum 28 haftaya kadar doygit krem sürebilirsin demişti sonrasında malum paroldan devam 🤣🤣
Yayalin Elif3419 bende senin gibiyim annemdeyim 5+6 suan hiç birşey yapmıyorum sadece yatıyorum.3 aylik olana kadar iş görme annende kal
Elif3419 Yayalin öylede hiç yapamam ki eşim görevde diye geldim zaten evimi çok özledim🥹 bian önce eşim gelsin eve gidelim istiyorum