nuraymommy Ztkn2 yok canım bir his oldu geçen gün test yaptım nimo silik çıktı ondan tekrarladım 9-10 gün var
Dlkkdr6431 nuraymommy 9-10 gün erken değil mi canım gerçi bazıları hemen beli oluyor sonuç ama ne bileyim 🙄 ama varsa da hayırlı olsun canım
Edsrr nuraymommy sonuç hemen mi çıktı canım eğer öyleyse ben ince bir çizgi gördüm çok yeni muhtemelen pazartesi kan verin bence
Ecem_P nuraymommy İncecik silik bir çizgi gördüm. Sabah ilk idarınızla bi kaç gün sonra tekrarlayın testi hayırlı olur inşallah🤲🏻
nuraymommy Nazsuuu ay inşallah vardır canım ya ilk idrarla bile yapmadım hatta yarın ilk idrarla yapıp kan vereyim diyorum
nuraymommy Dlkkdr6431 evet erken canım biliyorum ama içime kurt düştü geçenlerde yapayım dedim silik çıktı hemen kan vermek istemediğim için de biraz koyulaşma olursa gitmeyi düşünüyorum 🥺
Esra33- Dlkkdr6431 bencede 9 10 gün yeni yumurtlama döneminden çıkmış olunuyor hemen tutsa bile beta yükselmez ki diye biliyorum
cakirbebek nuraymommy kendimi zor tutuyorum pazartesine kadar beklicem o zaman 1 hafta kalmış olacak 🥰
nuraymommy uzlet hayır canım kullanmadım açıkçası bilmiyorum da nasıl kullanıldığını adetten sonra ilişki oldu yumurtlama döneminde de oldu uygulamaya göre ama ben yorgunluk halsizlikten şüphelenip yaptım
uzlet nuraymommy Anladım canım istersen Kan Ver daha net emin olursun veya Sabah ilk İdrarla testi tekrarla Hakkında hayırlısı olsun inşallah🌸