Smbemdy 32+3 haftalik oldum bugun ozel bolgemde dudak dedigimiz bolgenin bir tarafi sismis oldugunu farkettim. Tek taraf doktoruma yazdim vajinal varis olabilir dedi. Buz ile masaj onerdi dogum sonrasi gecer dedi. Siz neler yaptiniz agrisi oluyor cok.
Bsrabzkrt Smbemdy bende de durum aynı daha önceki hamileligim ikizdi sağ bacağımda bilek kısmında vardı sonra vajinanın sağ bölgesinde şişlik oldu ama çok agriyodu doktora gittim bu varis doğumdan sonra geçer dedi geçti yine damar damardi ama şis degildi şimdi tekrar hamileyim tek bebek bu sefer daha erken oldu ve o kadra agriyo ki biraz ayakta durayım çok şişiyor yapabilecek birşey yok bence
Momiesss Smbemdy lavaboda elime geldi boyle sislik biraz ayakta kalinca daha da sisiyor doktoruma sordum varis dedi
Merveeekorkmz İki hamileliğimde de aynı yerde oldu Ağrı yapmadı ama bende doğumdan sonra ilkinde kayboldu bunda da kaybolur diye bekliyorum
Smbemdy Merveeekorkmz ben sisligi gorunce anladim agri da oluyordu ama ben normal agrilar sandim erken basladi hatta diyordum kendi kendime ..
Smbemdy Bsrabzkrt benimde agrim oluyordu ama normal sandim bugun ozel bolge temizligi yapayim dedim oyle gordum sok oldum doktora sorunca o dedi. Dogum sonrasi gecer dedi buzla gunde 2 kere uygulama yap dedi ..
_Seda_3_4 Bendede var aynı şekilde 3. Gebeliğim bu sefer başıma galdi daha önce olanlarda bebekte yada doğum sırasında bir sıkıntı yaşadınız mı bende şuan 27+4 ama tedirginim bebeğe bir sıkıntı yaşatır diye