seydabal_60 Kızlar normal doğumdan çok korkuyorum isteğe özel sezeryan istiyorum ama oluyor mu hiç bilgim yok
Hayelllerhayatttlar seydabal_60 fiyat farklı oluyor özel de isteye göre sezaryan da oluyor ama doktorunuz insaflı olsa oraya zorunlu sezaryan filan yazar
Rumeysaozcann seydabal_60 kızımda ağrılarımdan dolayı spinal sezeryan oldum 38+5 te şuan 35 haftalığım normal doğumla sezeryan ücreti aynı bunda da sezeryan olucak
Mervevebebegi15 seydabal_60 asla acıtmıyor uygulama esnasında ama benim sonrasında omuz ağrım oldu ağrı kesici yaptılar zorladı beni
Rumeysaozcann seydabal_60 hayır hiç hissetmiyorsun bile iğne yapıldığını okadar çok korkmuştum ki yatmamla kızımın sesini duymam bir oldu okadar hızlı gelişti herşey
Gamzecebecii seydabal_60 yeni doğum yaptım 2 gün önce sezeryan isteğe göre devlet yapmıyor zorunlu birsey olmadıkça özelde yapabilirsin ama kendi fikrimce normal doğum daha sağlıklı 🤣doğumdan çıktıktan sonra bir daha doğurmayacağım diye ağlamıştım 🤣🤣
Mercan0652 seydabal_60 bende isteğe bağlı olcam doktorum 39da alırım demişti 36 oldum şuan. Öncesinde sancı falan da gelirse direk gitcem alcak. Özelde oluyor isteğe bağlı ama devlette zor galiba
Mervevebebegi15 seydabal_60 neden korkmayın o esnada bişey hissetmiyorsunuz iğneyi hissetmedim bile ben ☺️
Gamzecebecii seydabal_60 korkutmak istemiyorum canım ama süreç zor ben uyuşmadım diye genel anestezi oldum sondayı takarken direk normal odada takmışlardı o acıdı uyusturmadılar birde karnıma bastırdıklarında da anestezi etkisinden çıkmıştım o da çok kötüydü 🥹🥹🥹