Birbenbirbebek kızımda çok güzel geçmişti oğlum oldu şimdi biraz zorluk çektim kızımda da spinal yaptım hissetmedim oğlumda spinal yaptım biraz cimcikledi hissettim sorma bir iğne yaptı kendimden geçtim dikerlerken kendime geldim herşey bitmişti ama dikmeyi hissetmedim iyi oldu korkuyordum biraz o yandanneyse odaya geçene kadar iyiydi birşey yoktu geçince titreme tuttu normal olarak birde kanamam çokmuş rahim yumuşakmış karnıma bastırdı alttan da baktı 3-4 kere Allah’tan uyuşuktum hissetmedim dil altı verdi 2 tane damardan iğne verdi 3 4 tane 1000 lik serum koydu baya titreme tuttu yan etki yaptı bulantı yaptı ilaç rahat 1 saat üşüdüm titredim kaç kat örtündüm ısınmadım sonra geçti derken midem bulantı o geçti derken sesleri derinden duydum bayıldım gibi birşey o da geçmedi 1 saat hemen hemen sonra kendimr geldim sonra oda geçti derken eve geldim kaburgam batıyor sanki nefes alırken baya zorlandım hastaneye gittim gene iğne filan vurdu ancak biraz kendime geldim böyle değişik bir olay yaşadım ama neden oldu böyle anlamadım🥲