Ceylanayaz Adetim beş gün geçtikten sonra kan tahlili verdim beta 146.83 cıktı doktor keseyi göremeyiz dedi 2 Gün sonra tekrar kan verdim beta 572 normal mi sizce kafamda soru işareti kaldi perşembe gideceğim tekrar doktora
Me_liike Ceylanayaz gözün aydın canım hiç içine kötü düşünme sokma kucağına almayı nasip etsin inşallah
Burnosunn_annesi Ceylanayaz aramıza hoşgeldin🥰 benimde ikinci gebeliğim evet ya sanki ilk kez gibi heyecan sarıyor 🥲
Busesun Ceylanayaz çok normal bi yükseliş canım benim ilk gebeliğimde de böyle oldu gel döllenme dediler herkesin beta sonucu aynı olmuyor önemli olan artışın gün aşırı 2 katı olması ✨ hayırlı olsun
06haziran Ceylanayaz ben de 163 ile öğrendim iki gün sonra 509 küsürlerdeydi aynı böyle bir hafta sonra görebiliriz keseyi demişlerdi 1 haftadan iki gün önce tansiyonum aşırı yükseldiği için tekrar beta baktılar ve 4909 de beta iki gün sonra gittiğimde keseyi görmüştük
Tugcemiss- Ceylanayaz benm 5000 kusurdu keseyi net gorememisti cok fazla tuvalete sikinca gördu bir dahaki haftada kalp atisi duyduk 6 haftaydi