Taha Kızlar gebelik boyunca kahveden tamamen vazgeçebildiniz mi ben haftada bi iki de olsa içiyorum 🙈
Daisyy Taha ben de haftada 2 3 kere türk kahvesi içiyorum. Neskafe olarak da 3ü 1 arada içmeyi bıraktım zararlı diye. Neskafenin normal granül kahvesinden alıp içine biraz süt ve şeker katıp öyle içiyorum.
Vefas Taha ayda bir yada iki kere nescafe içiyorum Türk kahvesini özledim ama içemiyorum midem bulanıyor kahve ve türünden 🥺😂
Taha Daisyy Ben araştırdım günlük en fazla 200 ml kafein sorun teşkil etmiyor yani örnek verirsek günde ya sadece bi bardak kahve yada iki çay bardağı çay içme hakkına sahibiz napalım mecburen bebekler için azaltmış durumdayız 🤷🏻♀️
Bebekveben 19 haftalığım çok canım çektiğinde içtim 5i geçmemiştir herhalde. Zararlı biliyorum ama napalımm
Ceylanarc Taha hamileliğin boyunca resmen tür kahvesine aşerdim ilk zamanlar içmemeye çalıştım ama tuttum kendimi sonra dayanamadım 2 3 günde bir içiyorum 🤦♀️
Scarlett Gebelik öncesi günde 7-8 kupa veya soğuk nescafe içen ben.. şimdi hafta bir veya iki içiyorum oda birileri içerse filan aklıma geliyor. Yinede hazır paketlenmiş şekilde değilde gold olanından ve süt koyarak içiyorum(şuanda sütte yasaklandı gerçi)
SineMuraT Doktorum vücudumuzun günlük 200 ml kafeine ihtiyacı olduğunu söyledi. 1 fincan Türk Kahvesi 60 ml kafein içeriyor. Yani günlük 1 fincan Türk Kahvesi ve 2 çay bardağı açık çay içebilirsin dedi. Ama Nescafe içmemem gerektiğini söyledi.