ebru4028 Kızlar bugün sabahtan beri damla damla su gibi akıntım oldu berrak acile gittim amnisure testi yaptılar negatif çıktı çok şükür 30 haftalık hamileyim bu haftalarda akıntılar sıvılaşıyor mu neden olmuş olabilir sizce
Leylakurt95 ebru4028 Asklepion sağlık diye bir uygulama var doktorlar veya yapay zeka tıbbi soruları yanıtlıyor ordan sorabilirsin daha doğru bilgiye ulaşırsın
Betamom ebru4028 34 teyim benimde akıntım bi sıvı oluyor bi sarımsı beyazımsı akıntı oluyor. Bu haftalardan sonra bebeğin suyu azalmaya başlıyormus o yüzden diye tahmin ediyorum ama hiç emin değilim
R-baby ebru4028 Bende 31 olacağım yarın benimde akıntılarım sıvılaştı normal bir durum diye biliyorum zaten suyunun gelmesi veya nişan gelmesi çok daha farklı canım anlarsın onu Doktora da gitmişsin için rahat olsun
ebru4028 Betamom evet bende anlamıyorum kadın doğuma yönlendirmedi acil çarşamba randevum var bakalım inşallah suyunda azalma yoktur
Betamom ebru4028 azalma kötü anlamda değil. Bebeğin daha rahat büyümesi için alan acılıyor gibi bir şey
NKDERE Benim bir ara afedersiniz çamaşırım hep ıslaktı. Doktora gittik en sonunda, enfeksiyonum varmış, ilaç kullandım ve istemeden tuvaletimi tuttuğumu da fark ettim. Daha dikkat ettim azaldı
hayrunnisa95 NKDERE bana doktor fitil ve antibiyotik yazdı ama başka bir doktor da erken doğumu tetikleyebilir kullanma dedi ondan merak ettim