ldmzki Bilmediğim için soruyorum ve ilk defa 5 gün önce çatlatma iğnesi kullandım Şimdi test yapsam biliyorum ki pozitif çıkacak Ama vücut etkisi bitince negatife dönüşüp sonra gebelik olursa eğer tekrar mı pozitife dönüş yapar?
Minervabunny cakirbebek gecikme var mıydı bugün ay nasıl olduuu çok çok sevindim canım benim tebrik ederimmm sağlıkla büyüsünler inşallahh🥹♥️
cakirbebek Minervabunny amin canım çok sagol bugün adet gunumdu ama dün test yaptım kasette hafif silikti bugün yaptım daha belirgindi hemen kan verdim öyle oldu çok heyecanlıyım her tarafım titriyor 🥰
EsoMom_ Minervabunny çatlamadan sonra 9. Günde ovulasyon yaptım biraz koyu cıktı 10. Günde hamilelik testi yaptım silik çıktı 🥰🥰🥰
cakirbebek Minervabunny içimden bir ses hep var dedi belirtiler vardı ama kanlar negatif çıkınca psikolojik düşündüm . Asıl şimdi başlıyor tempo ve korunaklı bir hamilelik geçirmek kızımdan olduğu kadar . Korkmuyor değilim ama ailem büyüyor 🥰
Minervabunny Busranur_mnts çok teşekkürler evet biraz kanla takip ettim bayramdan sonra kontrole gideceğim inşallah dua ederseniz benim için çok mutlu olurum🙏
Minervabunny cakirbebek maşallah ya tam hissetmişsin gerçekten helal olsunnnn huzurlu iyi hisset en önemlisi o🌸
Busranur_mnts Minervabunny tabi canım etmez miyim sağlıkla büyüsün kolaylıkla kucağına al inşallah ben de pcos var 15 gün önce düşük yaptım adet olunca yine gidicem doktora bana da dua edin
Minervabunny Busranur_mnts tabii şu an ettim Allahım sağlıkla bebislerimize kavuştursun bizleri bir an evvel inşallahhh🙏♥️