Minervabunny Zeynep010 anladım canım inşallah vardırr ben az önce prodoctor da yaptım bugün oruçlu değilim maalesef su çay kahve tüketimiştim dur bak onu da atayım
Hikmetb Zeynep010 benim reglime 6 gün var ama şuan lekelenmem var yerleşme olmasından şüpheleniyorum test için erkenmi sizce ?
Minervabunny Zeynep010 bence yarını bekle yarın da yap mutlaka koyulaşma olur varsa koyulaşırsa da bekleme kan ver ya ben bugün vermek istiyorum🥹
Minervabunny Hikmetb merhaba ben 6 gün varken çok silikle öğrendim profilimden bakabilirsiniz görmek isterseniz inşallah sizin de vardır ama test çok hassastı 10 ml kadar ölçüyordu predictor ya da pyro clinice bulabilirseniz bunlarla yapmanızı tavsiye ederim🙏💞
Hikmetb Minervabunny yaptım canım çok silik çıktı bugün yerleşme kanamam kahverengileşti birkaç gün bekler tekrar yaparım ilk kızımda da yerleşme kanaması ile farketmiştim günüm geçince test yaptım belirgin çıkmıştı ben yurtdışındayım clearblue diye bi test var onunla yapıyorum
De25 Minervabunny biz catlamadan tam 1 ay 1.5 ay sonra baktım yani olacağını düşünmemiştim meğerse o gün olmuş doktora gittik doktor 6 haftalik olduğunu söylemişti üstüne birde adet görmüştüm 😀😀
De25 Minervabunny ya bizde senin gibi şaşırmıştık yumurta gelismeyip catlamiyordu yumurtalarimda kist de vardı çok umutlu değildik.yanii