Dilarac Manollyaaa ilk çocuk ta sıkıntı olmadı ikinci de haziran da oldu ama kaybettim 23 haftalıkken ondan sonra korunmasız oldu hala olmuyo 😐 bu aydan umutluyum bakalım
Halista Manollyaaa İlk çocukta sorun yaşamayıp 2.çocukta yine yaşamayacağımı düşünüp 2 yıla yakındır sonuç alamıyorum 😢
Anne6161amine Manollyaaa ilk kızım oldu sorunsuzdu herşey kızım.4 yaşına gelince ikinciyi istedik ve iki kere dış gebelik geçirdim sol tüpümu kaybettm 9 aydrda gebelik.olusmuyir
Halista Dilarac eşimin testleri normal,benim hormonlarım normal yumurta rezervlerim iyi düzenli yumurtlama görüyorum. Ocak ayında hsg çekildi oda normal.ortada elle tutulur sebep yok. Hsg den sonra 3-4 ay bekleyelim dendi ama benim yine umudum yok.
Halista Dilarac kafama takmayıp arkama atmaya çalışıyorum ilk 1 yıl hiç düşünmemiştim ama insanın elinde değil sonrasında stres olmaya başladım. Bide çevreden bir kere denedik oldu istemiyorduk hamileyim söylemlerini duydukça daha çok üzülmeye başladım.Amin inşallah. Şu mübarek ayda yüzümüzü güldürecek müjde almak nasip olur inşallah
Sinemacar Benim ilk çocuk hemen olmuştu 2 senedir deniyorduk doktora falan gttik eşimde varikosel çıktı ameliyat olmadan olmaz dediler ameliyat günü almaya gtcektik hamile olduğumu öğrendik zamanı var belkide Rabbım isteyen herkese versin
Halista Aysgl97 benimde kızım 6 yaşında olacak mayısta. İnşallah en kısa zamanda hatta bu ay hayırlı haberler almak nasip olsun hepimize
Busesun Manollyaaa benim kızım 5,5 yalında 1.5 senedir ikinciyi istiyorduk ama olmuyordu doktora da gittik hiç bir sorun yok dediler nasip geçtiğimiz aralık ayında gebe olduğumu öğrendim inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏼
UraSsmom Manollyaaa Bi arkadaşım oğlum 4 5 yaşına gelsin 2.yi öyle istiyorum derdi hep, 2. Olmadı 2 kez tüp bebek tedavisi denemişti en son ama 5 senedir görüşemedik oldu mu bilmiyorum inşallah olmuştur
adatuna Manollyaaa ben ağustostan beri deniyoruz bir kimyasal yaşadım 1 sene olmazsa tüp düşünüyorum :)
Meryeminannesi20 Manollyaaa ilki sorunsuz oldu şuan 4 yaşında ikinci gebelikte iki ay sonra olmuştu düşük yaptım tam 10 ay bekledim olmıcakmı diye düşünürken doktora gittim sorun yok bi hocaya okundum sübyan var dedi banada okuncak dualar verdi o ay hamile kaldım kızım doğdu 13 aylık oldu bile şimdi 3. Yolda oda hemen olmaz belki diye yaşları yakın olsun diye biz istedik oda iki ay denemeden sonra oldu zamanı vardır belki beklemek lazım
Anne6161amine Manollyaaa gittim hormonlarım testlerim güzel rahi filmide bu ay cekildm korkulacak birşey yok ben çok acı hissetmedm toplasan 2 dk sürmüyor sanci