duyguu11 Bir bebeğin günlük üst degistirme sayısını düşünürsek belli bir ay aralığı için(1-3,3-6 gibi) kaç takım yeterli olur tecrubeli anneler yardım edebilir misinizzz
babyiscoming_ duyguu11 1-3 yenidoğan döneminde büyük gelebilir yani en azından ⅘ tane yeni doğan takıma alınmalı sıfır ay. Diğerleri bebek büyüdükçe kilosuna göre de alınabilir. Benim bebeğim 3650 gr doğdu doğdu ona rağmen 1 aylık oldu şu an hala yeni doğan takımları giyiyoruz sanıldığı gibi küçük olmuyor Günde neredeyse 4/5kere üst Değişiyoruz. Bana da hep az kıyafet al çabuk büyüyor denildi ama o kadar kirli çıkıyor ki yetmiyor bile alınanlar
rumikaa duyguu11 çabuk büyüyorlar çok az alın diyenleri takmayın 10 gün oldu doğum yapalı 10 günde 2 kere makina çalıştırdık 8 tane 5 li 2 tane 10 lü hastane çıkışı 6 tane 0-3 tulum aldım zıbındır ıvır zıvırları bahsetmiyorum bile 10 gün içinde hepsini en az bi kere giydi
bulutsm babyiscoming_ benim bebeğim temmuzda doğacak yinede 4-5 tane yenidoğan kıyafeti almalı mıyım sizce evim aşırı sıcak oluyor çünkü zıbınla durur diye düşünüyorum klima açılmadığı sürece
babyiscoming_ bulutsm dışarı çıktığınızda falan gerekli olabilir çünkü doktor kontrolerine falan çok sık gidiliyor
Aydnkynk duyguu11 gerçekten öyle oluyo yenidoğan olanlar bir hafta falan oluyo oğlum ağustos doğumlu 1-3 hiç giydirmedim desem yeridir 1 kere giydirdiğim tulumları var ilk heves işte 3-6 olanları çok uzun giydirdim
babyiscoming_ duyguu11 6 kg doğurmuştur onlar bacım😂 benim oğlum 35 günlük 5 kg şuan hala oluyor yenidoğanlar 😁
Burcak61 duyguu11 Temmuz beş doğumlu oğlum ilk 10 gün uzun giydirdim sonra zıbın giydirdim çorap giydirdim hep 6 yaş dolmak üzere öyle kolay kolay hastalanmıyor
duyguu11 Aydnkynk ben 1-3 baya aldım ama erkekler daha çabuk büyüyormuş sanırım bilemedim inşallah elimde kalmaz aldıklarım
Aydnkynk duyguu11 benim de bu defa kız kızlar daha minik erkek kadar çabuk büyümüyo diyolar ama bilmiyorum bakalım yaşayıp görücez