hayal_tanem Ovulasyon testinden çok anlamıyorum çatlama ne zaman olmuş oluyor? Uygulamaya göre yarın regl olmam gerekiyor. Normalde reglden önce göğüslerimde hassasiyet olurdu yüzümde sivilce çıkardı bu sefer olmadı umutlanıp test yapmıştım negatif. Dostinex ve famera kullandım bu ay onlar gecikme yapar mı? O yüzden mi regl belirtilerim yok. Kasıklarımda iğne gibi batmalar oluyor kafam çok karıştı🤦🏻♀️😢 
Eda42_ hayal_tanem Bende bu ay femera kullandım yumurta çok büyümemisti adet günüm bugün olmadım iki gün önce test yaptım çıkmadı bende bekliyorum hiç belirti yok sadece belim ağrıyor inşallah pozitif sonuçlar alırız
Kikiriki hayal_tanem prolaktin hormonunuz çok yüksek doktora gitiniz mi bunun için benim sınırdayken hamile kalamadım ilaçta düşürdük sonrasında hamile kaldı
Eda42_ hayal_tanem Amh düşük biraz ama yumurta kalitesi önemli TSH triod için gitin mi oda düşük prolaktin de yüksek baya iyi bir araştırma hastanesine gitmekte fayda var canım değerler biraz normal değil gibi Rabbim gönlüne göre versin inşallah
hayal_tanem Kikiriki Şehir hastanesine, özel bir hastaneye ve üniversite hastanesine gittim 2 yıl içinde herhangi bi problem yok yumurtanın gelişiyor dediler eşimin testleri de normaldi. Geçen ay başka bi özel hastaneye gittim sonuçlar bu şekilde çıktı erken menopoz direk tüp bebek doğal yolla çok zor dedi. Aşılama da yapamam şans çok az dedi doktor direk tüp bebeğe yönlendirip prolaktin için bi şey vermedi
hayal_tanem hayal_tanem Kikiriki amh düşük yumurta sayın az tüp bebek dedi bi merkeze yönlendirdi şu an için maddi imkanımız da yok kendimiz deneyelim dedik Prolaktin için eczane dostinex verdi 2 hafta kullandım 4 gün yarım yarım
hayal_tanem Eda42_ Ben doktora gitmedim büyümüş mü diye daha önce kullandığımda 17 18 19 gibi büyüyordu yumurtalarım Bel ağrısı ve kasıkta batmalar oluyor insan belki diye umut ediyor Umarım güzel haberler alırız şu mübarek günlerde 🤲🏻
hayal_tanem Eda42_ Değerlerden çok anlamıyorum açıkçası Tsh için normal demişti doktor Daha önce 3 kez klomen 2 çatlatma iğnesi 1 kez famera kullandım yumurtalar gelişiyor ama hiç gebelik oluşmadı Prolaktin için dostinex kullandım bu ay
Eda42_ hayal_tanem İnşallah bu ay güzel haberler alırsın hayırlısı ile inşallah test yap bakalım ben yarın yapacağım awox güvenilir erken gebelik testi alıp sende dene
hayal_tanem Eda42_ İnşAllah güzel sonuçlar alırsınız Eczanede awox yoktu predictor vardı onu yaptım biraz önce çıkmadı malesef Her zaman uygulamanın gösterdiği gün reglim olur famera etkilemezse yarın gösteriyor bakalım kısmet
hayal_tanem Eda42_ İnşAllah Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün göz aydınlığı evlatlar nasip etsin
Eda42_ hayal_tanem Bende pek sanmıyorum ama hayırlısı belki de femera geciktiriyor mu bilemedim bende gününde olurum hayırlısı artık