Aysenur222 _21halime12_ hep yürü asla kendini yerlere atma ağlasanda yürü sen yürüdükçe kasların açılcak bide gaz cıkaramıyon bu bagırsakların yerinde olmuyor yolu bulup cıkamıyor duphaloc içmiştim ben hem tuvalete hem gazımı cıkardım
DENIZ_55 _21halime12_ anladim bende 36+2 haftaligim bayramdan sonra olacam o zamanda 38 haftalık oluyoruz ne zaman sezeryan olacan acaba gün aldinmi
_21halime12_ DENIZ_55 evet gün DENIZ_55 evet gün aldık Perşembe gününe gün aldık sanırım bayramımızı hastanede geçirecez
DENIZ_55 _21halime12_ ay az kapmış sağlıkla kucağına almayi nasıp etsin inşallah miniğin bayram şekeri olarak geliyor size 🥰 bizimde çarşamba günü belli olacak dogum tarihim 🥹🥹
Duyulurum _21halime12_ iki sezaryen doğum yaptım hiç sorun yaşanmadı. Öncesinde doktor benimle konuştu, iğneyi yaparken hareket etmeden durman ve kendini kasmaman gerekiyor demişti. Zaten seni tutuyorlar hareket etmiyorsun ve kendini kasmaman için bi derin nefes almak yetiyor. Sonrasında da ilk yürüyüşe kaldırdıklarında karşıda en uzak noktaya bakmanız lazım yürürken
aycinelizsmom _21halime12_ canım benim hiç korkma, hiçbir şey hissetmiyorsun sadece baskı ve çekiştirme hissediyorsun. Sonra bebişinle ilk temas sonra dikiş bitti gitti 🌸
asena9 Gzde4507 gerçekten bende belden hiç acıdığını hatırlamıyorum ama elimde damar yolunu bulamamışlardı delik deşik etmişlerdi elimi resmen onu unutamıyorum 4 sene olcak😓
Prensiminannesiyim _21halime12_ spinal anesteziyi atamamıştım ben çok zorlanmıştım sebebi de ameliyat sonrası su ve kahve içmememmiş doktor sürekli bak su iç başın dik dursun kahve iç dedi dinlemedim baş ağrısı oldu siz aynı hataları yapmayın yemek yemeye başlayabilirsiniz dediklerinde en az 3 litre su için ve bol bol türk kahvesi ya da 2si 1 arada için sezaryen sonrası baş ağrım beni daha da yordu yoksa hemen ayaklandım 4.gün baş ağrım geçt çok şükür temizlik yaptım hatta eğildim kalktım asla ağrım olmadı zaten baş ağrım dışında en başından beri ağrımda yoktu
21Berra21 _21halime12_ korkulacak birşey yok merak etmeyin😊damar yolu açılınca daha çok acıyor.Tek yapmanız gereken kendinizi kasmamaniz gerisinde zaten tamamen uyusuyorsunuz hicbirsey anlamıyorsunuz.Bur bakmışsınız ki ve bebiş kucaginizda❤️
MinikBrokoli Çok ince bi iğne, ben o sırada bunlar ne yapacak nasıl olacak diye düşünüyordum , ne ağrı ne bi şey hissetmedim , tek düşündüğüm ne yapıyor bana 😇 benim ki güzeldi darısı size inşallah 🙏🏻
MinikBrokoli Çok ince bi iğne, ben o sırada bunlar ne yapacak nasıl olacak diye düşünüyordum , ne ağrı ne bi şey hissetmedim , tek düşündüğüm ne yapıyor bana 😇 benim ki güzeldi darısı size inşallah 🙏🏻
Alpmom__ _21halime12_ şimdiki aklım olsa genel isterdim . O iğnenin acısı aklımdan çıkmıyor . Sadece benim belim mi acıdı acaba? Yok hissetmiyorsun falan diyorlardı ameliyat bittiğinde bile hissettiğim tek yerim iğne ağrısıydı. İkinci çocuğu falan sırf o iğne için istemiyorum psikolojimi bozdu 😁
_21halime12_ Alpmom__ kız bütün kızlar beni teseli etmeye çalışırken sen beni kalpten götreceksin ya😂