Dilandemt Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün kala hem erken gebelik hem kaset test yaptım çift çizgi beta hcg 12.8 yükselir mi acaba daha çok mu erken ilk gebeliğim biraz korkuyorum da 🥹🥰
mlkkk Dilandemt daha adetin geçmemiş bile düşük olması normal önemli olan iki günde bir minimum %60 artması😊
Kalbimde Dilandemt hayırlı olsun canım yükselir iki güm ara ile kan ver veya takibi yap bende 34.1 ile ögrendim
Sevval_uyar_55 Dilandemt korkma canım benimde adet e bi gün kala 5.49 du şimdi 16. Haftadayız içini ferah tut
sena0104_ Dilandemt benimde adete tam 1 hafta varken 7 çıkmıştı bende çok korkmuştum şimdi doğuma 1 haftam kaldi🌸😍 inşallah yukselir
Dilandemt Hepinize çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız gerçekten pazar günü ya da pazartesi günü tekrar kan vereceğim Allah’ın izni ile 🥰❤️
Dilandemt Sevval_uyar_55 merhaba hanımefendi rahatsız ediyorum kusura bakmayın bugün kan verdim ama özelde verdim 122 çıktı ilk devlette vermiştim artış var mı yoksa özel devlet fark eder mi sonuçlar da 💐
smnrctnn0 Dilandemt artış var güzel artmış özel devlet farketmez. Yalnız doktora gitmek için çok erken sayının 1500-200’0’leri bulması lazım keseyi görmek için. Gecikmenin 1.haftasında gitmiştim ben keseyi görmüştük direk
Dilandemt Sevval_uyar_55 arkadaşlar söylediğiniz gibi aynı yerde 2 gün ara ile kan verdim 122-361-1346 bu şekilde ilerliyor ilk öğrendiğim de 12.8 di değerim 2 Nisan da randevu aldım doktoruma şimdi o kadar okuyup araştırıyorum ki kese görünür mü boş gebelik olur mu çok korkuyorum sizinde böyle oldu mu korktunuz mu acaba bi sorun çıkar mı ya