Kubraekn Kızlar 9+4 teyim, bugün evi temizledim ama öyle dip köşe değil üstten temizledim ama yorulduğumu farkettim o anda şimdide karnımda bi sancı var lekelenme yada başka bişey yok sizce doktora gidiyim mi bi akıl verin bana nolur
Pitircikveannesi Kubraekn Bende de ne zaman temizlik yapsam ağrı oluyor gibi geliyor ama sancın olursa ve geçmezse git doktora canım.. Öyle hafif ağırlamalar normal gibi tabi şiddetli olmadığı takdirde..
Sonay Kubraekn bende kendimi yordugumdaoyle olur ayaklarını yuksek biyere koyup dinlen cnm geçer inş. Kendinide fazla yorma bence ☺
Handeaslan39 Kubraekn yok canım yormuşsun kendını ondandır merak etme ben her gün yapıyorum artık dip köşe hemde bir eorun olmuyor ağır kaldırma uzanma yeter
GlahBilgiliPelit Kubraekn yok cnm lekelenme yoksa gitme derim ama için rahatlıcaksa sen bilirsin yinede 🙂 aynısını ben yasadım çünkü 9+5 iz geçen hafta temizlik yaptım bende ama üstten tabi sonra bir ağrı bir ağrı içim rahat etmedi gittim dr. Hiç bişi yoktu şükür 🙂🙂 çok dayanılmaz olmadıgı surece gitme bence . Ayaklarını da üşütmüş olabilirsin 🙂 dikkat et..