mucizemom8 Eda42_ inşallah kuzum hayırlısıyla nasip etsin Allah bize de bu ay inşallah 🤲 bende oldum bugün şükür beni spor etikledi galiba 🤷 olmayınca da stres yapıyoruz ya 🤦
Eda42_ mucizemom8 Evet canım bu ay içtim yumurta büyümemis pek o yüzden bu ayda balli çörek otu karışımı kullanacağım da inşallah âdetin 2 günü gideceğim
mucizemom8 deletedmom43191 valla bu aralar hep öyleyiz ya anlamsız bir şekilde sinir stres adet gecikmesi sanırım havalardan mi ne anlamadım valla sen de lohusasin ondan dir canım sağlıkla büyüt bebeğini 🙏
Krystal Eda42_ Bende pcos var. Kafaya takmayı bıraktığımdan aklıma gelmemişti. Belirti de yoktu. 6 gün gecikince test yaptım pozitif 🙈 darısı sana , bekleyenlere olsun inşallah. Umudunu kaybetme hiç bir zaman. Allah ol desin yeter ki.
Eda42_ Krystal İnşallah bu ay artık oldum önümüzde ki ay hamileyim diye post açayım manifest inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤰🏻🥰
Meltemanneolsun Eda42_ ay canım inşallah vardır🙏🏼🙏🏼 her gebelik bir değil benim de ilki düşüktü o farklıydı şimdiki farklı. İlaç kullandığın için belki gecikmistir belki de geç döllenme olmuştur hayırlısı diyelim 🥰
Eda42_ Meltemanneolsun Sağol canım âdet oldum ama önümüzdeki ay inşallah sen ismin ile ilk katıldığında manifest olsun demiştin yaa bende önümüzde ki ay hamileyim diye post açacağım manifest olsun inşallah amin 🤲🏻🥰🤰🏻🤰🏻🤲🏻🤲🏻