ShutUp Bugün 13. gün ama hala göbek bağı düşmedi oldukça kurumuş ama düşme gibi bir durum yok normal mi sizce? Ve düştükten sonra bakımını nasıl yapmam gerekiyor?
cilginhatun ShutUp düştükten sonra birsey yapmaya gerek yok akıntı veya kan gelirse o zaman doktora gitmek gerekir…13 günde düşmedi diye sıkıntı olacak diye birsey yok normal benim ilk bebeğim 21 gunlukken düşürdü bağı
seyma0661 ShutUp 15güne kadar düşer diyorlar bizimde bugün 8.gününde düştü 🥰 banyo vs yaptırdın mı hiç
Ronza ShutUp ben hergün başını yıkıyordum yıkadıktan sonra bebek pudrası döküyordum bir haftada düşüyordu
ShutUp seyma0661 ilk iki gün yıkamıştık 1 saat önce baktım düşmek üzere ve sanırım iltihap kapmış az bir kan var hastaneye götürücem şimdi 😭
seyma0661 ShutUp iltihapı bilmiyorum ama sabah düşerken bizimkinin de zıbınına kan lekesi gelmiş doktor normal dedi insallah sizinki de normaldir
Evin_450 Ben her gün yıkıyordum bi hafta sonra düştü düştükten sonra bebek pudrası döktüm bi kaç gün zıbına kan değdi ondan sonra birşey olmadı
ShutUp seyma0661 enfeksiyon varmış krem ve bakım kiti yazdı onları kullanıcak. Teşekkür ederim sorduğun için ♥️
Girlmama ShutUp hiç bir bakım yapmicaksın kendiliğinden iyileşiyor 6 günde düştü benim bebenin doktorum hiç bir şey yapmamamı söyledi şuan iyileşti bile