Guzelanne56 Kbrmsl kızıma hamileyken bebek arabası almadım çünkü doğumu kısa falan geldiği için Şu an üç aylık bebek arabası bu ay alacağım çünkü bence ihtiyaç kullanmadığım halde ihtiyaç duyuyorum çünkü kucağımda taşıamam sürekli çocuğu
Gizemsli- Kaynınız mümkünse fikir beyan etmesin 😂😂 Bebek arabası en gerekli ihtiyaç ,hiç dışarı çıkmayacak mısınız çıktınız diyelim birde ikiz yani kucakta mı taşıyacaksınız
Kbrmsl aycinelizsmom hahaha valla sesli güldüm haklısınız banada saçma geldi zaten ama onun eşininde arabası var bide gezmezler çok ondan ihtiyaçları olmamış olabilir ama benim arabamda yk gezmeyide çok severiz nasi yapıcaz dışarı cikarken
aycinelizsmom Kbrmsl yavrum mecbur alınması gereken şeylerden bebek arabası. Boş beleş muhabbet yapmasın ikizmiş bir de bebeklerin. Senin fikrinin ne önemi var vasat herif de bir daha böyle bir şey söylerse 😘 sağlıkla kavuş bebişlerine 🫶🏻🌸
Kbrmsl rosatue herşeye karısmazlarsa zaten ölürler alıstm artk ama tecrübesiz bı anne adayı olduğum için burdaki annelere danışmak istedm cünkü banada çok saçma geldi
Kbrmsl Ark vallahi aynende öyle asla gezmez ektim dısari çıkmayı sevmez ev kuşu yani çıkacağı zamanda arabası var ondan gerekli olmamiş heralde banada çok tuhaf gelmişti 😂
Kbrmsl dilaradoyan evet ev kuşular gezmeyi sevmezler cidden çıkmıyor dısari eltim şaka gibi ama gerçek😂
Kbrmsl Edanursoylu ayy gercektenmi ya 5 yaşına kadar kullanılıyormu çok mutlu oldm zaten herkes gerek diyordu bı o gerek görmedi ama onlar ev kuşu normal yani dısari hiç cikmazlar ciksalarda arabaları var ondan heralde gerek görmemisler tuhafıma gitti benimde
Edanursoylu Kbrmsl ben kullandım biz gezmeyi çok seven çiftiz gece 2 3lerde eve geliyorduk cocuk o saate kadar duramaz arabamız yani bize nimet gibiydi🌸
Kbrmsl pibpivpivahmedmuhsin ikiside ev kuşu cnm evden çıkmaz kadın çıktığında arabası var onla cikiyo ama ona rağmen gerek banada tuhaf geldi zaten dinlemicem alıcam ama tecrübesiz bı anne adayı olduğum için burdaki annelere danışmak istedm
pibpivpivahmedmuhsin Kbrmsl Evde dura dura beyni ütülenmiş. Konuşmaya değmeyecek bir insan tipi. En iyisini yaparsınız boşverin.
Kbrmsl Edanursoylu bizde gezmeyi seven bı çiftiz aynı cnm yazın hele hiç durmayiz doğumda yaza denk geliyo bence çok çok lazim banada tuhaf gelmişti gereksiz demesi☺️
Kbrmsl nurmltli61 hahaha cimriligide var ama almama sebebi dısari çıkıp gezmemeleri daha doğrusu kadın ev kuşu adam tek cikiyo😂
Kbrmsl Mucizeebeybi tam herşeye karısan erkek tipleri olur ya onlardan kuzum malesef kocamdada var biraz karışır ama şükürki herşeyi alır 😂
Mucizeebeybi Kbrmsl Ay en nefret ettiğim erkek tipi prenses 🤣 ota boka muhalefet olurken ağzının ortasına bir tane geçireceksin 😅
ddefnos Kbrmsl ilk defa duydum böyle bisey 😅 birde erkek ne anlıyormuş acaba hadi diyelim hiç gezmeyen biri hiç mi hastaneye markete avmye girmiyor nasıl tasincakmis cocuklar acaba üstelik ikiz diyorsunuz bebek en az 4 yaşına kadar bebek arabası adım atamadik cocuk yurumeyip kucaginda tasisinda görsün gerekli mi gereksiz mi😅
Kbrmsl ddefnos inanırmisiniz kadın hiç biyere cikmiyo sosyal biri değil hastaneye felanda arabası var onla gidiyo bende çok şaşırıyorum hiç misafir ağırlamaz misafirliğe gitmez bile
ikibebelianne-M Kbrmsl elin ayağın bebek arabası baslarda hafifler sonra agirlasmaya baslayinca kucakta cocuk mu tasinir ayağı yürüsede hemen birakilmiyor bebek arabasi inanilmaz faydali altinda sepeti varsa esyalarinizida koyuyorsunuz