Gmry Bir süredir diyet yapıyorum değerlerimde yükselme olmuyor gayet iyi fakat bu aralar 11de ara öğün yapıyorum diyelim saat 13:00 öğle yemeğim 12:45 gibi açlık ölçtüğümde 95 çıktı 13:00 yemeğe başlamadan ölçtüğümde ise 86 çıktı hangi sonuç doğru acaba?
Ayshababy Gmry konudan alakasız değerleniz kaç çıkmıştı benim doktorda ölçümde açlık hep 75-85 arası ama evdeki cihaz hep yüksek gösteriyor ucuz oldu için mi bilmiyorum neye inanmam lazım şaşırdım sonuçlarınız kaç çıkmıştı
Mercan0652 Gmrysabah açlıkla diğer ara öğün veya öğle yemeği önceki açlık değerleri farklı oluyor 95 normal yani zaman geçtikçe düşmüş işte ikisi de doğrudur
Gmry Ayshababy 75 çıktı doktorda evde de öyle 80 i geçtiği olmadı bugün öğle yemeğini biraz erken yiyeyim dedim 15dk kadar 95 çıktı bekledim yemedim öğle yemeği saatimde 86 çıktı cihazım optima
Ayshababy Gmry tekrar yapıldı 75gram ordan sadece bilgi geldi yüksek dahiliye gidin diye ama sonuçları vermiyorlar pazartesi artık kavga dövüş sonuçları almam gerek haftaya cuma randevum var
Ayshababy Gmry almanyadayım burda öyle şey yok çıldırtı beni doktor eşim sonuçları almaya gitti dahiliye yönlendirdi için kapıya verdi kan sonuçlarım var bide glucose açlık 101+ yazmış eski sonuçların yanına başka yok tek sonuç yazmış 3 kez kan Aldi
Ayshababy Gmry 92< olması gerek yazıyor benim 101 yazip vermişler sonuçları bi paylaşıyım bende anlamadım gitti
Ayshababy Gmry  Tek sonuç başka yok diğerleri boş